Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSM STEAUA RESITA Hard Real CF
442 Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ivancioiu geeft een hoge lob. Inworp. Grigor met de inworp. Mititelu is nu in balbezit. Mititelu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Păcală heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan passt de bal zonder na te denken. Doru rent richting de bal. Doru schiet op doel. Ahilie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSM STEAUA RESITA - Hard Real CF 1:0

22e minuut.
Banciu rent richting de bal. Banciu probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Mândruleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSM STEAUA RESITA - Hard Real CF 1:1

34e minuut.
Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu speelt de bal door. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici met een sublieme pass. Nedelcu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Păcală passt de bal zonder na te denken. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal met de wreef. Mititelu rent richting de bal. Mititelu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigor met de inworp. Mititelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Vişan geeft de bal voor. Daar is Fernoaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mititelu rent richting de bal. Mititelu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSM STEAUA RESITA 71%, Hard Real CF 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSM STEAUA RESITA - Hard Real CF 1:1

48e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Păcală probeert naar een medespeler te passen. Banciu probeert naar een medespeler te passen. Mititelu heeft problemen om de bal te vangen. Mititelu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Râpanu verovert de bal door een tackle van achteren. Râpanu probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină passt de bal zonder na te denken. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSM STEAUA RESITA 59%, Hard Real CF 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSM STEAUA RESITA - Hard Real CF 1:1