Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Leontina Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2261
Leontina FC Ramnicu Valcea
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Băcilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coinac rent richting de bal. Coinac geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Bosinceanu met een snelle inworp. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea verovert de bal door een tackle van achteren. Milea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Zăituc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zăituc passt de bal zonder na te denken. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu schiet op doel. Panaite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bojin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murdzak met een snelle inworp. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bojin probeert de bal aan de voet te houden. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc passt de bal met de wreef. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zăituc verovert de bal door een tackle van achteren. Milea onderschept slim de pass. Milea passt de bal in één keer door. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leontina - FC Ramnicu Valcea 1:0

40e minuut.
Nae trapt de bal weg van het doel. Coinac kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bojin de bal onder controle te krijgen. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leontina 48%, FC Ramnicu Valcea 52%.
Leontina - FC Ramnicu Valcea 1:0

49e minuut.
Tudose met een sublieme pass. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leontina - FC Ramnicu Valcea 2:0

58e minuut.
Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak passt de bal met de wreef. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leontina - FC Ramnicu Valcea 2:1

89e minuut.
Tudose passt de bal in één keer door. Chiţu rent richting de bal. Tere rent richting de bal. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leontina 52%, FC Ramnicu Valcea 48%.
Leontina - FC Ramnicu Valcea 2:1