Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Real CF AFC Danubiana
Attack Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Cioară is nu in balbezit. Cioară met een sublieme pass. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu draait met de bal, schiet en ... Ahilie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - AFC Danubiana 0:1

11e minuut.
Buhănescu is nu in balbezit. Raicu is nu in balbezit. Raicu speelt de bal door. Hagiu rent richting de bal. Hagiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Păcală passt de bal in één keer door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Mititelu is nu in balbezit. Mititelu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Mareş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigor rent richting de bal. Mareş begaat een overtreding. Mareş krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nedelcu rent richting de bal. Nedelcu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grozăvescu de bal. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu draait met de bal, schiet en ... Ahilie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hagiu rent richting de bal. Hagiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - AFC Danubiana 0:2

30e minuut.
Grozăvescu heeft problemen om de bal te vangen. Raicu rent richting de bal. Nedelcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Buhănescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - AFC Danubiana 0:3

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bendea zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Grigor de bal. Grigor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - AFC Danubiana 1:3

37e minuut.
Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară met een sublieme pass. Hagiu is nu in balbezit. Hagiu draait met de bal, schiet en ... Ahilie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu onderschept slim de pass. Binescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sopârlă de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - AFC Danubiana 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Real CF 59%, AFC Danubiana 41%.
Hard Real CF - AFC Danubiana 2:3

46e minuut.
Virtejaru komt het veld opgelopen. Andrieş komt het veld opgelopen. Nadolsky komt het veld opgelopen. Cioropina komt het veld opgelopen. Cracoş komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Soare probeert naar een medespeler te passen. Cioară met een sublieme pass. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grigor speelt de bal door. Banciu rent richting de bal. Mititelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hard Real CF - AFC Danubiana 3:3

61e minuut.
Cioropina met een sublieme pass. Daar is Buhănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Cracoş bokst de bal weg.

62e minuut.
Binescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Banciu de bal. Banciu passt de bal in één keer door. Mititelu rent richting de bal. Mititelu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Frunda rent richting de bal. Frunda geeft een lange en hoge pass. Codrea kan de bal niet met de borst controleren. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru schiet op doel. Ahilie bokst de bal weg. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Real CF - AFC Danubiana 3:4

85e minuut.
Ahilie met een harde bal richting middenveld. Daar is Andrieş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrieş geeft een lange en hoge pass. Cioropina is nu in balbezit. Cioropina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Mareş is nu in balbezit. Mititelu onderschept slim de pass. Andrieş verovert de bal door een tackle van achteren. Andrieş geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Real CF 48%, AFC Danubiana 52%.
Hard Real CF - AFC Danubiana 3:4