Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Bravii60 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12979
Bravii60 FC Ramnicu Valcea
352 Tactiek 433
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 20.4
formidable Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Navas onderschept slim de pass. Navas probeert naar een medespeler te passen. Tella speelt de bal door. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas passt de bal zonder na te denken. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi verovert de bal door een tackle van achteren. Boggi schiet op doel. Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Viktorov is nu in balbezit. Viktorov speelt de bal door. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 1:0

9e minuut.
Tudose geeft een lange en hoge pass. Annibaldi probeert naar een medespeler te passen. Navas heeft problemen om de bal te vangen. Navas geeft de bal voor. Viktorov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Navas met een sublieme pass. Boggi rent richting de bal. Boggi passt de bal in één keer door. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Viktorov onderschept slim de pass. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas passt de bal in één keer door. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 2:0

14e minuut.
Viktorov onderschept slim de pass. Viktorov passt de bal in één keer door. Tella is nu in balbezit. Tella geeft de bal voor. Boggi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov met een sublieme pass. Boggi is nu in balbezit. Boggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bucşaru speelt de bal door. Bandera kopt de bal weg. Negoiţă heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Annibaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Annibaldi speelt de bal door. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 3:0

24e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Bandera is nu in balbezit. Bandera geeft een hoge lob. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tella passt de bal met de wreef. Navas is nu in balbezit. Navas probeert naar een medespeler te passen. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 4:0

29e minuut.
Viktorov rent richting de bal. Viktorov passt de bal met de wreef. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi verovert de bal door een tackle van achteren. Boggi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bandera passt de bal in één keer door. Robev is nu in balbezit. Murdzak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Murdzak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Navas heeft problemen om de bal te vangen. Zăituc rent richting de bal. Zăituc speelt de bal door. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zăituc is nu in balbezit. Navas onderschept slim de pass. Navas met een sublieme pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi schiet op doel. Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 5:0

38e minuut.
Viktorov onderschept slim de pass. Viktorov probeert naar een medespeler te passen. Navas probeert naar een medespeler te passen. Boggi is nu in balbezit. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Zarn probeert naar een medespeler te passen. Viktorov heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov met een sublieme pass. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Robev rent richting de bal. Robev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Băcilă de bal. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 18%, FC Ramnicu Valcea 82%.
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 5:0

46e minuut.
Viktorov is nu in balbezit. Viktorov geeft een lange en hoge pass. Boggi is nu in balbezit. Boggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 6:0

48e minuut.
Pupilla is nu in balbezit. Pupilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Negoiţă de bal. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 7:0

54e minuut.
Annibaldi speelt de bal door. Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navas is nu in balbezit. Navas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 8:0

57e minuut.
Mircea rent richting de bal. Mircea passt de bal met de wreef. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu schiet op doel. Zarn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 8:1

60e minuut.
Annibaldi kopt de bal weg. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viktorov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Viktorov kan niet meer verder spelen. Zając komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Tudose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boggi met een sublieme pass. Zając rent richting de bal. Daar is Zając, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zając draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 9:1

64e minuut.
Robev is nu in balbezit. Robev passt de bal met de wreef. Annibaldi met een sublieme pass. Navas is nu in balbezit. Navas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Buitenspel voor Zając. Goede buitenspelval van de verdediging. Bucşaru neemt vlug de vrije trap. Annibaldi probeert naar een medespeler te passen. Zając heeft problemen om de bal te vangen. Zając draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 10:1

74e minuut.
Annibaldi met een snelle inworp. Navas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boggi de bal. Zając is nu in balbezit. Zając haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 11:1

76e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea passt de bal in één keer door. Leca rent richting de bal. Leca schiet op doel. Zarn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 11:2

79e minuut.
Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas probeert naar een medespeler te passen. Zając is nu in balbezit. Zając draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bucşaru met een harde bal richting middenveld. Annibaldi kopt de bal weg. Mutu kan de bal niet met de borst controleren. Zając rent richting de bal. Zając schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bucşaru met een sublieme pass. Annibaldi kopt de bal weg. Negoiţă heeft problemen om de bal te vangen. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 12:2

86e minuut.
Pupilla geeft een hoge lob. Zając kopt de bal weg. Klungelig pakt Boggi de bal. Navas is nu in balbezit. Navas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zając rent richting de bal. Zając haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 13:2

88e minuut.
Boggi passt de bal in één keer door. Robev rent richting de bal. Robev geeft een lange en hoge pass. Zając rent richting de bal. Zając haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bucşaru met een harde bal richting middenveld. Annibaldi kopt de bal weg. Zając rent richting de bal. Zając draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 15%, FC Ramnicu Valcea 85%.
Bravii60 - FC Ramnicu Valcea 13:2