Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Skoda Neagra Fc Ratatui
skema benciu Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 15.9
solid Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Arkoudeas geeft de bal voor. Kazmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazmo haalt uit met een fantastische trap. Tudorache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 1:0

5e minuut.
Inworp. Gavrilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncato is nu in balbezit. Roncato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Surdu de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gavrilescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Płyta kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazmo de bal. Kazmo haalt uit met een fantastische trap. Ghinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 2:0

10e minuut.
Mamani geeft de bal voor. Gavrilescu heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Kazmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 3:0

14e minuut.
Ghinescu speelt de bal door. Roncato kopt de bal weg. Płyta rent richting de bal. Kazmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazmo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Soardi speelt de bal door. Płyta rent richting de bal. Płyta met een sublieme pass. Klungelig pakt Kazmo de bal. Kazmo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sabău is nu in balbezit. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Kazmo rent richting de bal. Kazmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 4:0

26e minuut.
Soardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soardi geeft een hoge lob. Daar is Surdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazmo is nu in balbezit. Kazmo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Soardi is nu in balbezit. Soardi geeft een hoge lob. Tudorache heeft problemen om de bal te vangen. Kazmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazmo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Gavrilescu de bal. Gavrilescu geeft een hoge lob. Płyta kopt de bal weg. Kazmo rent richting de bal. Kazmo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een hoge lob. Kazmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazmo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu speelt de bal door. Daar is Kazmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazmo schiet op doel. Tudorache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gavrilescu neemt de hoekschop. Płyta kopt de bal weg. Kazmo rent richting de bal. Kazmo schiet op doel. Ghinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 5:0

44e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato onderschept slim de pass. Roncato passt de bal zonder na te denken. Kazmo is nu in balbezit. Kazmo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skoda Neagra 14%, Fc Ratatui 86%.
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 6:0

46e minuut.
Căpusa is nu in balbezit. Płyta onderschept slim de pass. Płyta passt de bal zonder na te denken. Kazmo rent richting de bal. Kazmo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Soardi met een snelle inworp. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een hoge lob. Kazmo is nu in balbezit. Kazmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 7:0

52e minuut.
Roncato heeft problemen om de bal te vangen. Roncato speelt de bal door. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Kazmo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 8:0

56e minuut.
Trtanj geeft de bal voor. Inworp. Căpusa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra geeft een hoge lob. Paal! Năftănăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Ghinescu met een harde bal richting middenveld. Płyta kopt de bal weg. Tudorache rent richting de bal. Kazmo onderschept slim de pass. Kazmo schiet op doel. Ghinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato verovert de bal door een tackle van achteren. Roncato probeert naar een medespeler te passen. Kazmo rent richting de bal. Kazmo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Roncato is nu in balbezit. Soardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soardi passt de bal zonder na te denken. Kazmo rent richting de bal. Kazmo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Podgorean onderschept slim de pass. Płyta onderschept slim de pass. Płyta passt de bal met de wreef. Kazmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 9:0

87e minuut.
Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato onderschept slim de pass. Roncato geeft een hoge lob. Kazmo rent richting de bal. Kazmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 10:0

90e minuut.
Soardi kopt de bal weg. Płyta rent richting de bal. Podgorean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podgorean krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skoda Neagra 19%, Fc Ratatui 81%.
Fc Skoda Neagra - Fc Ratatui 10:0