Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: NewChance Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2222
NewChance Tamuz
433 pt atac Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Manić met de inworp. Świtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtoń geeft de bal voor. Hlaváč krijgt zijn hoofd ertegen. Ardelean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 1:0

13e minuut.
Świtoń rent richting de bal. Leifheit rent richting de bal. Leifheit probeert naar een medespeler te passen. Hlaváč rent richting de bal. Hlaváč draait met de bal, schiet en ... Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Leifheit rent richting de bal. Leifheit met een sublieme pass. Manić speelt de bal door. Świtoń rent richting de bal. Świtoń schiet op doel. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu met een sublieme pass. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtoń onderschept slim de pass. Świtoń geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ciancio passt de bal met de wreef. Biserov rent richting de bal. Biserov passt de bal zonder na te denken. Hlaváč is nu in balbezit. Hlaváč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Manić passt de bal in één keer door. Świtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtoń passt de bal met de wreef. Hlaváč is nu in balbezit. Hlaváč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 2:0

39e minuut.
Manić speelt de bal door. Ciancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciancio speelt de bal door. Świtoń rent richting de bal. Świtoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Alexe is nu in balbezit. Biserov verovert de bal door een tackle van achteren. Biserov passt de bal in één keer door. Daar is Hlaváč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlaváč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewChance 30%, Tamuz 70%.
NewChance - Tamuz 3:0

46e minuut.
Biserov verovert de bal door een tackle van achteren. Trică rent richting de bal. Biserov verovert de bal door een tackle van achteren. Biserov schiet op doel. Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 4:0

47e minuut.
Hlaváč onderschept slim de pass. Hlaváč speelt de bal door. Świtoń rent richting de bal. Świtoń heeft problemen om de bal te vangen. Świtoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 5:0

53e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Świtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtoń passt de bal zonder na te denken. Hlaváč rent richting de bal. Hlaváč schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Świtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Świtoń probeert naar een medespeler te passen. Manić is nu in balbezit. Manić geeft een lange en hoge pass. Hlaváč springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Carabaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ardelean speelt de bal door. Beclea kopt de bal weg. Biserov heeft problemen om de bal te vangen. Biserov haalt uit met een fantastische trap. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 6:0

62e minuut.
Manić met een snelle inworp. Świtoń is nu in balbezit. Świtoń geeft de bal voor. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlaváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Hlaváč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 7:0

63e minuut.
Biserov onderschept slim de pass. Hlaváč is nu in balbezit. Biserov is nu in balbezit. Biserov draait met de bal, schiet en ... Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 8:0

64e minuut.
Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Ivan heeft problemen om de bal te vangen. Biserov onderschept slim de pass. Biserov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Biserov onderschept slim de pass. Hlaváč is nu in balbezit. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov draait met de bal, schiet en ... Ardelean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 9:0

69e minuut.
Neagoe kan de bal niet met de borst controleren. Manić is nu in balbezit. Manić speelt de bal door. Hlaváč rent richting de bal. Hlaváč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Garofalo geeft een lange en hoge pass. Trică kopt de bal weg. Klungelig pakt Neagoe de bal. Świtoń rent richting de bal. Świtoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ardelean met een harde bal richting middenveld. Leifheit kopt de bal weg. Biserov rent richting de bal. Biserov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 10:0

79e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlaváč onderschept slim de pass. Hlaváč probeert naar een medespeler te passen. Świtoń rent richting de bal. Świtoń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Świtoń met een sublieme pass. Hlaváč rent richting de bal. Hlaváč passt de bal met de wreef. Biserov is nu in balbezit. Biserov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - Tamuz 11:0

84e minuut.
Ardelean trapt de bal weg. Leifheit is nu in balbezit. Leifheit passt de bal in één keer door. Hlaváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlaváč haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Leifheit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciancio rent richting de bal. Ciancio met een sublieme pass. Świtoń rent richting de bal. Świtoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewChance 8%, Tamuz 92%.
NewChance - Tamuz 11:0