Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL BROSTENI STEAUA FCSB Berceni
352 Tactiek 433
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 39.1
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Neyra probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună speelt de bal door. Huichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Batty passt de bal met de wreef. Daar is Coman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coman met een sublieme pass. Huichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Telvi met de inworp. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mâţea is nu in balbezit. Huichal onderschept slim de pass. Huichal passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună heeft problemen om de bal te vangen. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:1

35e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal is nu in balbezit. Huichal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Iftodi is nu in balbezit. Batty onderschept slim de pass. Batty met een sublieme pass. Huichal is nu in balbezit. Huichal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Iftodi is nu in balbezit. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty passt de bal zonder na te denken. Huichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Huichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL BROSTENI 71%, STEAUA FCSB Berceni 29%.
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:2

47e minuut.
Serbanescu rent richting de bal. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman passt de bal in één keer door. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Coman passt de bal in één keer door. Huichal is nu in balbezit. Huichal draait met de bal, schiet en ... Mâţea probeert de bal aan de voet te houden. Ciora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:3

56e minuut.
Batty speelt de bal door. Huichal rent richting de bal. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal heeft problemen om de bal te vangen. Huichal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Telvi met een sublieme pass. Coman rent richting de bal. Huichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal draait met de bal, schiet en ... Ciora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:4

61e minuut.
Telvi is nu in balbezit. Telvi met een sublieme pass. Coman rent richting de bal. Coman draait met de bal, schiet en ... Ciora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Batty geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Iftodi de bal onder controle te krijgen. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:5

66e minuut.
Quốc Thành probeert de bal met de borst te controleren. Quốc Thành geeft een hoge lob. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ... Ciora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:6

79e minuut.
Daar is Mătrăgună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huichal rent richting de bal. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:7

81e minuut.
Neyra is nu in balbezit. Neyra passt de bal in één keer door. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:8

88e minuut.
Neyra probeert de bal met de borst te controleren. Neyra met een sublieme pass. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună draait met de bal, schiet en ... Ciora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL BROSTENI 77%, STEAUA FCSB Berceni 23%.
REAL BROSTENI - STEAUA FCSB Berceni 0:9