Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: TimStar Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2873
TimStar Ambroziana
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft een hoge lob. Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Răduleţ controleert de bal met de borst. Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Neagoe kopt de bal weg. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Becleanu is nu in balbezit. Cărănică begaat een overtreding. Becleanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pârvu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muntean kan de bal niet met de borst controleren. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roşu is nu in balbezit. Pârvu onderschept slim de pass. Inworp. Roşu met de inworp. Boldurescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
David kan de bal niet met de borst controleren. Becleanu rent richting de bal. Becleanu speelt de bal door. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimStar 58%, Ambroziana 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TimStar - Ambroziana 0:0

48e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie met een sublieme pass. Mihnea rent richting de bal. Mihnea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muntean de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Becleanu passt de bal in één keer door. David rent richting de bal. Mihnea is nu in balbezit. Becleanu rent richting de bal. Becleanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică onderschept slim de pass. Cărănică geeft een lange en hoge pass. Nicodin rent richting de bal. Nicodin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Beteringhe de bal onder controle te krijgen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu geeft de bal voor. Mihnea rent richting de bal. Mihnea schiet op doel. Predoiu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Herea passt de bal in één keer door. Nicodin is nu in balbezit. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zăncescu geeft een lange en hoge pass. Herea is nu in balbezit. Mihnea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mihnea krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Zăncescu onderschept slim de pass. Herea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zăncescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zăncescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - Ambroziana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimStar 53%, Ambroziana 47%.
TimStar - Ambroziana 0:1