Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi 2 CS Unirea Sântana
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea met een sublieme pass. Arghezi heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Oasenegre de bal onder controle te krijgen. Mănăilă rent richting de bal. Mănăilă passt de bal in één keer door. Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Grădean de bal onder controle te krijgen. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal met de wreef. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici probeert naar een medespeler te passen. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea haalt uit met een fantastische trap. Ferestrău bokst de bal weg.

37e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea passt de bal in één keer door. Daar is Piţigoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 2 43%, CS Unirea Sântana 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Politehnica Iasi 2 - CS Unirea Sântana 0:0

54e minuut.
Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi speelt de bal door. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu draait met de bal, schiet en ... Şipoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Piţigoi probeert de bal aan de voet te houden. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu passt de bal met de wreef. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mocanu speelt de bal door. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru speelt de bal door. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Şelaru speelt de bal door. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu passt de bal in één keer door. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi 2 - CS Unirea Sântana 1:0

77e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi onderschept slim de pass. Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi 2 - CS Unirea Sântana 2:0

83e minuut.
Moşneguţu heeft problemen om de bal te vangen. Gogoncea rent richting de bal. Met opzet legt Mâţea zijn tegenspeler op de grond. Mâţea krijgt een gele kaart. Gogoncea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gogoncea kan niet meer verder spelen. Ciubotariu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mocanu geeft de bal voor. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arghezi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mâţea met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 2 41%, CS Unirea Sântana 59%.
Politehnica Iasi 2 - CS Unirea Sântana 2:0