Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Marghiloman TheMuppetz
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Bădilă heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covei. Bădilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Selymes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ghinea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hozoc heeft problemen om de bal te vangen. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc begaat een overtreding. Hozoc krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calu zal de hoekschop nemen. Daar is Covei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinea rent richting de bal. Ghinea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus passt de bal in één keer door. Daar is Dobre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Istoc is nu in balbezit. Calu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Calu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Calu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marghiloman 49%, TheMuppetz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Marghiloman - TheMuppetz 0:0

52e minuut.
Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mezaroş met een snelle inworp. Hozoc is nu in balbezit. Hozoc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Geană speelt de bal door. Văcaru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covei. Covei krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Hozoc onderschept slim de pass. Hozoc speelt de bal door. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea onderschept slim de pass. Ghinea met een sublieme pass. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă schiet op doel. Păun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sima is nu in balbezit. Sima geeft een lange en hoge pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covei is nu in balbezit. Covei speelt de bal door. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ghinea geeft een hoge lob. Dobre kopt de bal weg. Klungelig pakt Sima de bal. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marghiloman 55%, TheMuppetz 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Marghiloman - TheMuppetz 0:0