Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onco Satu Mare Xct88
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pleşca onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puchici met de inworp. Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Honceriu met een snelle inworp. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Bojin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onco Satu Mare - Xct88 0:1

23e minuut.
Românaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Românaş zal de hoekschop nemen. Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pleşca heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onco Satu Mare - Xct88 1:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Honceriu met een snelle inworp. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Domide probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Beştea rent richting de bal. Podgorean verovert de bal door een tackle van achteren. Podgorean met een sublieme pass. Cernat rent richting de bal. Cernat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ion passt de bal zonder na te denken. Boroi is nu in balbezit. Boroi geeft de bal voor. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onco Satu Mare 54%, Xct88 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Onco Satu Mare - Xct88 1:1

55e minuut.
Bordeanu speelt de bal door. Cernat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domide. Domide krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Aiftincăi met een snelle inworp. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi passt de bal met de wreef. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ion onderschept slim de pass. Daar is Pavelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat rent richting de bal. Cernat draait met de bal, schiet en ... Bojin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onco Satu Mare - Xct88 1:2

83e minuut.
Domide geeft een lange en hoge pass. Inworp. Honceriu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onco Satu Mare 58%, Xct88 42%.
Onco Satu Mare - Xct88 1:2