Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: FG Seguro Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2971
FG Seguro ABVWATTTAR
433alex Tactiek EBC
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
31.5 gemiddelde waardering 45.4
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Remień met een sublieme pass. Murgu heeft problemen om de bal te vangen. Tyszko is nu in balbezit. Murgu onderschept slim de pass. Murgu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De Urrutia Ciorraga probeert naar een medespeler te passen. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień passt de bal in één keer door. Popovici is nu in balbezit. Popovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Remień is nu in balbezit. Remień passt de bal met de wreef. Schitelea probeert de bal met de borst te controleren. Popovici is nu in balbezit. Popovici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Remień passt de bal met de wreef. De Urrutia Ciorraga probeert naar een medespeler te passen. Overby is nu in balbezit. Schitelea rent richting de bal. Schitelea schiet op doel. Silhavý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De Urrutia Ciorraga is nu in balbezit. Daar is De Urrutia Ciorraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Urrutia Ciorraga passt de bal in één keer door. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Seguro - ABVWATTTAR 0:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neagoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Da rent richting de bal. Da geeft de bal voor. Castillo krijgt zijn hoofd ertegen. Dudnic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Da rent richting de bal. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszko speelt de bal door. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. Silhavý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Remień passt de bal in één keer door. De Urrutia Ciorraga rent richting de bal. De Urrutia Ciorraga geeft een lange en hoge pass. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea draait met de bal, schiet en ... Silhavý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Da rent richting de bal. De Urrutia Ciorraga is nu in balbezit. De Urrutia Ciorraga geeft een lange en hoge pass. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. Silhavý bokst de bal weg. Murgu is nu in balbezit. Murgu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Seguro - ABVWATTTAR 0:2

38e minuut.
De Urrutia Ciorraga verovert de bal door een tackle van achteren. De Urrutia Ciorraga geeft een lange en hoge pass. Murgu kopt de bal weg. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FG Seguro - ABVWATTTAR 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Seguro 70%, ABVWATTTAR 30%.
FG Seguro - ABVWATTTAR 0:3

46e minuut.
Aclan komt het veld opgelopen. Opania komt het veld opgelopen. Osváth komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pedroncelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Da, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagoe rent richting de bal. Aclan onderschept slim de pass. Aclan haalt uit met een fantastische trap. Silhavý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pedroncelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remień verovert de bal door een tackle van achteren. Remień geeft de bal voor. Silhavý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. De Urrutia Ciorraga met de inworp. Aclan rent richting de bal. Aclan haalt uit met een fantastische trap. Silhavý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Seguro - ABVWATTTAR 0:4

56e minuut.
Osváth passt de bal zonder na te denken. Opania heeft problemen om de bal te vangen. Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania rent richting de bal. Opania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Atasoylu kopt de bal weg. Tyszko heeft problemen om de bal te vangen. Opania is nu in balbezit. Opania schiet op doel. Silhavý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Da is nu in balbezit. Angeletti onderschept slim de pass. Angeletti geeft een hoge lob. Opania rent richting de bal. Opania haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Opania rent richting de bal. Aclan rent richting de bal. Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FG Seguro - ABVWATTTAR 0:5

63e minuut.
Lutuc rent richting de bal. Lutuc geeft een lange en hoge pass. Aclan kopt de bal weg. Opania rent richting de bal. Opania haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Atasoylu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castillo. Atasoylu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Remień met een snel genomen vrije trap. Opania springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Remień controleert de bal met de borst. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe passt de bal met de wreef. Da rent richting de bal. Da schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bonvegna geeft een lange en hoge pass. Angeletti geeft een lange en hoge pass. Remień met een sublieme pass. Osváth is nu in balbezit. Osváth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Osváth rent richting de bal. De Urrutia Ciorraga probeert naar een medespeler te passen. Opania rent richting de bal. Aclan rent richting de bal. Aclan schiet op doel. Silhavý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FG Seguro 76%, ABVWATTTAR 24%.
FG Seguro - ABVWATTTAR 0:5