Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Xct88 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2912
Xct88 FC Magura
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC Magura 0:1

19e minuut.
Beştea met een sublieme pass. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Cernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Śmielak geeft een hoge lob. Ion is nu in balbezit. Ion met een sublieme pass. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Moisoiu rent richting de bal. Moisoiu met een sublieme pass. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu geeft de bal voor. Mazilu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Śmielak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pleşca de bal. Obrejan rent richting de bal. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC Magura 0:2

38e minuut.
Honceriu met een snelle inworp. Pavelescu geeft een hoge lob. Beştea kopt de bal weg. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xct88 50%, FC Magura 50%.
Xct88 - FC Magura 0:2

56e minuut.
Eminescu trapt de bal weg. Neagoe kopt de bal weg. Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu passt de bal met de wreef. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC Magura 0:3

72e minuut.
Ion probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neagoe. Neagoe krijgt een gele kaart. Pavelescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ion zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mazilu passt de bal in één keer door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dimitrescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea met de inworp. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC Magura 1:3

86e minuut.
Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu passt de bal met de wreef. Daar is Obrejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Pleşca probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ochetan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eminescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihăileanu probeert de bal met de borst te controleren. Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC Magura 1:4

89e minuut.
Mazilu rent richting de bal. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu passt de bal in één keer door. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FC Magura 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xct88 61%, FC Magura 39%.
Xct88 - FC Magura 1:5