Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onco Satu Mare FC Dinamo Bucuresti
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 27
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Diculescu kopt de bal weg. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş speelt de bal door. Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Boroi passt de bal met de wreef. Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leca probeert naar een medespeler te passen. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Olaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lăscărescu kan de bal niet met de borst controleren. Puchici rent richting de bal. Purcaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Purcaru krijgt een gele kaart. Puchici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 1:0

14e minuut.
Aiftincăi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Purcaru met de inworp. Lupeş rent richting de bal. Lupeş geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 1:1

16e minuut.
Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş rent richting de bal. Lupeş passt de bal in één keer door. Petru is nu in balbezit. Petru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bontaş passt de bal in één keer door. Petru is nu in balbezit. Petru passt de bal met de wreef. Lupeş rent richting de bal. Lupeş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Petru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diculescu onderschept slim de pass. Diculescu speelt de bal door. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 1:2

27e minuut.
Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae geeft een lange en hoge pass. Petru is nu in balbezit. Petru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Puchici met de inworp. Leca is nu in balbezit. Leca passt de bal zonder na te denken. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 2:2

31e minuut.
Leca rent richting de bal. Leca schiet op doel. Băcanu probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Românaş zal de hoekschop nemen. Olaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Băcanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podgorean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leca kan de bal niet met de borst controleren. Leca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Lăscărescu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Aiftincăi verovert de bal door een tackle van achteren. Aiftincăi geeft een hoge lob. Diculescu rent richting de bal. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onco Satu Mare 49%, FC Dinamo Bucuresti 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 2:2

47e minuut.
Lupeş kopt de bal weg. Klungelig pakt Beştea de bal. Petru rent richting de bal. Petru haalt uit met een fantastische trap. Bojin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 2:3

50e minuut.
Pinter geeft een hoge lob. Bontaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş passt de bal in één keer door. Petru is nu in balbezit. Petru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Românaş rent richting de bal. Sabou onderschept slim de pass. Podgorean probeert naar een medespeler te passen. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel. Olaru bokst de bal weg.

62e minuut.
Boroi passt de bal zonder na te denken. Diculescu heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu speelt de bal door. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru draait met de bal, schiet en ... Bojin bokst de bal weg.

66e minuut.
Sabou rent richting de bal. Sabou geeft een hoge lob. Aiftincăi kopt de bal weg. Bontaş is nu in balbezit. Bontaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 2:4

70e minuut.
Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu speelt de bal door. Beştea kan de bal niet met de borst controleren. Petru is nu in balbezit. Petru schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bontaş rent richting de bal. Bontaş passt de bal met de wreef. Petru is nu in balbezit. Petru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 2:5

75e minuut.
Leca passt de bal met de wreef. De bal rolt over de achterlijn. Băcanu trapt de bal weg. Bontaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 2:6

77e minuut.
Bontaş is nu in balbezit. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter speelt de bal door. Petru is nu in balbezit. Petru schiet op doel. Bojin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onco Satu Mare 58%, FC Dinamo Bucuresti 42%.
Onco Satu Mare - FC Dinamo Bucuresti 2:7