Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: ABVWATTTAR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11802
ABVWATTTAR FC Liverpool Falticeni
EBC Tactiek Luk1
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 41.6
solide Schieten solide
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


8e minuut.
De Urrutia Ciorraga probeert naar een medespeler te passen. Dłużewski speelt de bal door. Klungelig pakt Schitelea de bal. Murgu rent richting de bal. Murgu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Mazurowski trapt de bal weg. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter haalt uit met een fantastische trap. Dudnic bokst de bal weg.

24e minuut.
Schitelea kopt de bal weg. van den Ouweland bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABVWATTTAR - FC Liverpool Falticeni 1:0

40e minuut.
Obeadă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boţan de bal. Boţan speelt de bal door. Pinter rent richting de bal. Pinter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABVWATTTAR 44%, FC Liverpool Falticeni 56%.
ABVWATTTAR - FC Liverpool Falticeni 1:0

46e minuut.
Aclan komt het veld opgelopen. Osváth komt het veld opgelopen. Opania komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Obeadă passt de bal in één keer door. Inworp. Remień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft een hoge lob. Mazurowski bokst de bal weg.

50e minuut.
Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski geeft een hoge lob. Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Remień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grigoraş de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Obeadă speelt de bal door. Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu passt de bal in één keer door. Pinter is nu in balbezit. Pinter haalt uit met een fantastische trap. Dudnic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Obeadă kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Urrutia Ciorraga met een snelle inworp. Aclan is nu in balbezit. Aclan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Osváth is nu in balbezit. Osváth draait met de bal, schiet en ... Mazurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Aclan onderschept slim de pass. Aclan passt de bal in één keer door. Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pinter is nu in balbezit. Dłużewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dłużewski geeft de bal voor. Osváth is nu in balbezit. Osváth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABVWATTTAR 34%, FC Liverpool Falticeni 66%.
ABVWATTTAR - FC Liverpool Falticeni 1:0