Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Bucuresti Xct88
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 21.4
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ion speelt de bal door. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu speelt de bal door. Cernat rent richting de bal. Cernat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu geeft de bal voor. Pavelescu kopt de bal weg. Cernat rent richting de bal. Cernat schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lovin speelt de bal door. Ion rent richting de bal. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Xct88 0:1

27e minuut.
Pinter geeft een lange en hoge pass. Lupeş kopt de bal weg. Petru is nu in balbezit. Petru haalt uit met een fantastische trap. Eminescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dinamo Bucuresti - Xct88 1:1

37e minuut.
Purcaru passt de bal met de wreef. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin passt de bal in één keer door. Cernat is nu in balbezit. Cernat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş passt de bal met de wreef. Petru is nu in balbezit. Petru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Xct88 2:1

41e minuut.
Cernat met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavelescu de bal. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Basarabeanu passt de bal in één keer door. Petru is nu in balbezit. Bontaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş draait met de bal, schiet en ... Eminescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Xct88 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Bucuresti 46%, Xct88 54%.
FC Dinamo Bucuresti - Xct88 3:1

49e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu passt de bal in één keer door. Cernat is nu in balbezit. Cernat haalt uit met een fantastische trap. Olaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Lupeş is nu in balbezit. Lupeş probeert naar een medespeler te passen. Bontaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Boldurescu geeft een hoge lob. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae geeft een hoge lob. Petru is nu in balbezit. Petru schiet op doel. Eminescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş verovert de bal door een tackle van achteren. Petru is nu in balbezit. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Xct88 4:1

77e minuut.
Băcanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petru de bal. Petru passt de bal in één keer door. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lovin is nu in balbezit. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu passt de bal zonder na te denken. Pinter rent richting de bal. Pinter geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Xct88 5:1

85e minuut.
Bontaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru rent richting de bal. Bontaş is nu in balbezit. Petru is nu in balbezit. Petru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Xct88 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Bucuresti 34%, Xct88 66%.
FC Dinamo Bucuresti - Xct88 6:1