Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni Fc Londra
Luk1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 16.5
formidabel Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Inworp. Boţan met een snelle inworp. Gostin is nu in balbezit. Pinter onderschept slim de pass. Pinter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu passt de bal met de wreef. Tache rent richting de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pinter is nu in balbezit. Pinter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 1:0

18e minuut.
Tache met een sublieme pass. Pinter rent richting de bal. Pinter passt de bal in één keer door. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 2:0

21e minuut.
Inworp. Boţan met de inworp. Pinter heeft problemen om de bal te vangen. Pinter geeft de bal voor. Tache is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mazurowski trapt de bal weg van het doel. Pinter kopt de bal weg. Ciubuc rent richting de bal. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache draait met de bal, schiet en ... Bucerzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

30e minuut.
Brocea is nu in balbezit. Brocea passt de bal in één keer door. Rus is nu in balbezit. Fernoaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fernoaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 2:1

31e minuut.
Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe begaat een overtreding. Tache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mărgăritescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinter is nu in balbezit. Pinter draait met de bal, schiet en ... Bucerzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Tache is nu in balbezit. Tache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 3:1

32e minuut.
Pătra passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter schiet op doel. Bucerzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mărgăritescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 4:1

33e minuut.
Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu geeft de bal voor. Chiva kopt de bal weg. Tache is nu in balbezit. Tache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu passt de bal in één keer door. Neagu met een sublieme pass. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Tache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 5:1

41e minuut.
Pinter rent richting de bal. Pinter passt de bal in één keer door. Boţan probeert naar een medespeler te passen. Tache rent richting de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 6:1

45e minuut.
Gostin rent richting de bal. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache passt de bal in één keer door. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 36%, Fc Londra 64%.
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 7:1

49e minuut.
Mărgăritescu kan de bal niet met de borst controleren. Tache is nu in balbezit. Tache met een sublieme pass. Pinter is nu in balbezit. Pinter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 8:1

52e minuut.
Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus onderschept slim de pass. Rus met een sublieme pass. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Costescu met een sublieme pass. Pătra rent richting de bal. Grigoraş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grigoraş naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Chiva geeft een hoge lob. Mihăileanu kopt de bal weg. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter draait met de bal, schiet en ... Bucerzan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 9:1

59e minuut.
Costescu met een sublieme pass. Boţan heeft problemen om de bal te vangen. Boţan probeert naar een medespeler te passen. Tache rent richting de bal. Tache draait met de bal, schiet en ... Bucerzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiva met een snelle inworp. Tache geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 10:1

69e minuut.
Mihăileanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obeadă de bal. Obeadă met een sublieme pass. Tache is nu in balbezit. Tache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 11:1

72e minuut.
Boţan probeert naar een medespeler te passen. Neagu rent richting de bal. Neagu geeft een hoge lob. Tache probeert de bal aan de voet te houden. Pinter is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 12:1

73e minuut.
Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu passt de bal zonder na te denken. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiva met de inworp. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Tache met een sublieme pass. Neagu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 13:1

84e minuut.
Doeltrap. Mărgăritescu trapt de bal weg van het doel. Costescu kopt de bal weg. Pinter rent richting de bal. Pinter geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Costescu passt de bal zonder na te denken. Tache met een sublieme pass. Pinter rent richting de bal. Pinter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boţan met een snelle inworp. Neagu geeft een hoge lob. Tache rent richting de bal. Tache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 18%, Fc Londra 82%.
FC Liverpool Falticeni - Fc Londra 14:1