Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Strungul
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 638
FC Arad FC Liverpool Falticeni
Normal Tactiek Luk1
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 41.9
poor Schieten formidable
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


13e minuut.
Neagu rent richting de bal. Neagu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinter de bal. Pinter schiet op doel. Murdzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Costescu met de inworp. Boţan is nu in balbezit. Boţan geeft een lange en hoge pass. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Boţan passt de bal in één keer door. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter passt de bal in één keer door. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:1

28e minuut.
Neagu probeert naar een medespeler te passen. Chiva is nu in balbezit. Chiva probeert naar een medespeler te passen. Pinter is nu in balbezit. Pinter draait met de bal, schiet en ... Murgoci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:2

34e minuut.
Petschovschi is nu in balbezit. Tache onderschept slim de pass. Murdzak rent richting de bal. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache haalt uit met een fantastische trap. Murgoci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiva neemt de hoekschop. Murgoci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pinter rent richting de bal. Pinter draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Neagu verovert de bal door een tackle van achteren. Neagu passt de bal in één keer door. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache onderschept slim de pass. Tache haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Inworp. Chiva met een snelle inworp. Neagu heeft problemen om de bal te vangen. Neagu geeft een lange en hoge pass. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Boţan geeft een hoge lob. Daar is Atasie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:3

40e minuut.
Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu passt de bal met de wreef. Murdzak rent richting de bal. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arad 71%, FC Liverpool Falticeni 29%.
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:4

46e minuut.
Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu passt de bal zonder na te denken. Murdzak is nu in balbezit. Pinter verovert de bal door een tackle van achteren. Pinter draait met de bal, schiet en ... Murgoci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:5

49e minuut.
Chiva geeft een hoge lob. Daar is Petschovschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinter rent richting de bal. Pinter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:6

51e minuut.
Neagu controleert de bal met de borst. Atasie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neagu. Neagu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Tache onderschept slim de pass. Tache passt de bal met de wreef. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter haalt uit met een fantastische trap. Murgoci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:7

58e minuut.
Pascu speelt de bal door. Pinter is nu in balbezit. Pinter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Chiva rent richting de bal. Chiva geeft de bal voor. Iordache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:8

62e minuut.
Lovin onderschept slim de pass. Boţan is nu in balbezit. Boţan geeft een hoge lob. Pinter is nu in balbezit. Pinter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Boţan probeert de bal aan de voet te houden. Costescu rent richting de bal. Costescu geeft een hoge lob. Pinter is nu in balbezit. Pinter draait met de bal, schiet en ... Murgoci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache passt de bal met de wreef. Pinter rent richting de bal. Pinter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:9

74e minuut.
Obeadă geeft een hoge lob. Pascu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neagu speelt de bal door. Tache rent richting de bal. Tache draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:10

85e minuut.
Chiva speelt de bal door. Pinter rent richting de bal. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arad 74%, FC Liverpool Falticeni 26%.
FC Arad - FC Liverpool Falticeni 0:11