Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Xct88 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2984
Xct88 FG Seguro
Normal Tactiek 433alex
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 29.3
weak Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Beştea passt de bal in één keer door. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu is nu in balbezit. Cernat is nu in balbezit. Cernat draait met de bal, schiet en ... Silhavý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Overby rent richting de bal. Overby passt de bal met de wreef. Barcău rent richting de bal. Barcău passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pleşca de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Lutuc verovert de bal door een tackle van achteren. Lutuc speelt de bal door. Coporan met een sublieme pass. Overby is nu in balbezit. Overby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Pedroncelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroncelli kopt de bal weg. Măcriş heeft problemen om de bal te vangen. Overby bereikt de bal nog maar net als eerste. Overby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FG Seguro 0:1

11e minuut.
Lovin is nu in balbezit. Overby onderschept slim de pass. Ion rent richting de bal. Overby onderschept slim de pass. Overby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroncelli speelt de bal door. Overby rent richting de bal. Overby draait met de bal, schiet en ... Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ion rent richting de bal. Pedroncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroncelli speelt de bal door. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Măcriş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coporan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xct88 63%, FG Seguro 37%.
Xct88 - FG Seguro 0:1

67e minuut.
Klungelig pakt Măcriş de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ion naar de kleedkamers voor een vroege douche. Coporan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Coporan kan niet meer verder spelen. Ilieş komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pedroncelli probeert naar een medespeler te passen. Pleşca rent richting de bal. Overby verovert de bal door een tackle van achteren. Overby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xct88 - FG Seguro 0:2

82e minuut.
Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroncelli onderschept slim de pass. Overby is nu in balbezit. Overby schiet op doel. Eminescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xct88 78%, FG Seguro 22%.
Xct88 - FG Seguro 0:2