Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni Black Zerglings
541 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 22.8
matig Schieten matig
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Gombkötő speelt de bal door. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş geeft de bal voor. Czwartek rent richting de bal. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Flores geeft de bal voor. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek passt de bal in één keer door. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru schiet op doel. Drăgoescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bădilă rent richting de bal. Virtejaru onderschept slim de pass. Virtejaru probeert naar een medespeler te passen. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Drăgoescu met een harde bal richting middenveld. Virtejaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamfirescu de bal. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Black Zerglings 1:0

24e minuut.
Chipciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratianu rent richting de bal. Bratianu passt de bal in één keer door. Grădean rent richting de bal. Grădean geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Virtejaru probeert de bal aan de voet te houden. Czwartek probeert naar een medespeler te passen. Leibur is nu in balbezit. Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Marian geeft een hoge lob. Inworp. Gaidoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gaidoş met een sublieme pass. von Hof is nu in balbezit. von Hof speelt de bal door. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Flores met een sublieme pass. Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een hoge lob. Daar is Czwartek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 36%, Black Zerglings 64%.
SSkinsBerceni - Black Zerglings 1:0

58e minuut.
Gombkötő maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru passt de bal in één keer door. Czwartek heeft problemen om de bal te vangen. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Virtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő speelt de bal door. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Virtejaru geeft de bal voor. Daar is Sanchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchez met een sublieme pass. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek rent richting de bal. Czwartek passt de bal in één keer door. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Czwartek controleert de bal met de borst. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő geeft de bal voor. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Drăgoescu probeert naar een medespeler te passen. Flores kopt de bal weg. Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een hoge lob. Czwartek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - Black Zerglings 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 16%, Black Zerglings 84%.
SSkinsBerceni - Black Zerglings 2:0