Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Furia Buzau FC Barcanesti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Vîlcu passt de bal met de wreef. Inworp. Filip met een snelle inworp. Daar is Bălcescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălcescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Ploeşteanu de bal onder controle te krijgen. Osmochescu rent richting de bal. Ştefan begaat een overtreding. Ştefan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vîlcu passt de bal met de wreef. Mereuţă is nu in balbezit. Ploeşteanu is nu in balbezit. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zamfirescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marina komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Mereuţă geeft de bal voor. Daar is Dulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu kopt de bal weg. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Furia Buzau 60%, FC Barcanesti 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Furia Buzau - FC Barcanesti 0:0

47e minuut.
Hristodorescu geeft een lange en hoge pass. Mereuţă probeert de bal aan de voet te houden. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. Dobrotă bokst de bal weg. Pletosu rent richting de bal. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. Dobrotă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmochescu. Osmochescu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lutuc is nu in balbezit. Ploeşteanu rent richting de bal. Met opzet legt Lutuc zijn tegenspeler op de grond. Lutuc krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Carmitru kopt de bal weg. Aplea met een sublieme pass. Filip heeft problemen om de bal te vangen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. Dobrotă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Filip is nu in balbezit. Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii passt de bal in één keer door. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Furia Buzau - FC Barcanesti 1:0

74e minuut.
Klungelig pakt Marina de bal. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc passt de bal zonder na te denken. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Marina geeft de bal voor. Daar is Filantropol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu rent richting de bal. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Dobrotă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Furia Buzau - FC Barcanesti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Furia Buzau 26%, FC Barcanesti 74%.
FC Furia Buzau - FC Barcanesti 2:0