Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity Black Zerglings
haha Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 21.5
outstanding Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Boon onderschept slim de pass. Bratianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratianu speelt de bal door. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 1:0

12e minuut.
Daar is Grădean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bădilă is nu in balbezit. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski schiet op doel. Drăgoescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bădilă is nu in balbezit. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski passt de bal met de wreef. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 2:0

23e minuut.
Bratianu passt de bal in één keer door. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Iancu is nu in balbezit. Iancu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Boon kopt de bal weg. Drăgoescu speelt de bal door. Ben Barek kopt de bal weg. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Dośpiał geeft een hoge lob. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov passt de bal in één keer door. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 3:0

30e minuut.
Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ben Barek met een snelle inworp. Boon rent richting de bal. Boon geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 4:0

33e minuut.
Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 5:0

35e minuut.
Boon onderschept slim de pass. Boon met een sublieme pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 6:0

38e minuut.
Iancu is nu in balbezit. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună geeft de bal voor. Boon is nu in balbezit. Boon schiet op doel. Drăgoescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bratianu heeft problemen om de bal te vangen. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov met een sublieme pass. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 34%, Black Zerglings 66%.
CoveiCity - Black Zerglings 6:0

49e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Minciună is nu in balbezit. Minciună passt de bal met de wreef. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 7:0

55e minuut.
Ben Barek heeft problemen om de bal te vangen. Ben Barek passt de bal zonder na te denken. Zamfirescu heeft problemen om de bal te vangen. Boon is nu in balbezit. Boon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 8:0

57e minuut.
Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov met een sublieme pass. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski schiet op doel. Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 9:0

60e minuut.
Ben Barek speelt de bal door. Klungelig pakt Korzeniowski de bal. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Minciună met een sublieme pass. Kolesnikov is nu in balbezit. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 10:0

67e minuut.
Stăvaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stăvaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prudel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minciună geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Drăgoescu met een harde bal richting middenveld. Minciună kopt de bal weg. Boon rent richting de bal. Boon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 11:0

72e minuut.
Grădean is nu in balbezit. Chmiest verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună speelt de bal door. Iancu rent richting de bal. Iancu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Domínguez met een harde bal richting middenveld. Korzeniowski kopt de bal weg. Boon rent richting de bal. Boon haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolesnikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 12:0

75e minuut.
Zamfirescu is nu in balbezit. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek passt de bal in één keer door. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel passt de bal met de wreef. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov schiet op doel. Drăgoescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Black Zerglings 13:0

81e minuut.
Bratianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratianu passt de bal met de wreef. Chmiest rent richting de bal. Chmiest speelt de bal door. Ben Barek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Drăgoescu speelt de bal door. Inworp. Ben Barek met de inworp. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Prudel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eminescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 31%, Black Zerglings 69%.
CoveiCity - Black Zerglings 13:0