Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lucas Team SSkinsBerceni
442 Tactiek 541
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.6 gemiddelde waardering 38.9
goed Schieten matig
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Virtejaru passt de bal in één keer door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez passt de bal zonder na te denken. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Pospieszalski de bal. von Hof kopt de bal weg. Czwartek is nu in balbezit. Daar is Czwartek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. Ciumak bokst de bal weg.

11e minuut.
Özbilgiç met een sublieme pass. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski probeert naar een medespeler te passen. Anchev rent richting de bal. Anchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Padrón probeert naar een medespeler te passen. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek passt de bal in één keer door. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gaidoş probeert naar een medespeler te passen. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru geeft een hoge lob. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
von Hof rent richting de bal. von Hof geeft een lange en hoge pass. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek schiet op doel. Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - SSkinsBerceni 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucas Team 57%, SSkinsBerceni 43%.
FC Lucas Team - SSkinsBerceni 0:1

47e minuut.
Pantea geeft de bal voor. Daar is Bohălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwartek rent richting de bal. Czwartek schiet op doel. Ciumak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - SSkinsBerceni 0:2

51e minuut.
Pantea geeft een lange en hoge pass. Gombkötő heeft problemen om de bal te vangen. Gombkötő probeert naar een medespeler te passen. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Czwartek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - SSkinsBerceni 0:3

58e minuut.
Radu is nu in balbezit. Virtejaru onderschept slim de pass. Virtejaru geeft een hoge lob. Czwartek rent richting de bal. Czwartek schiet op doel. Paal! Ciumak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Storhaug met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pantea onderschept slim de pass. Gombkötő geeft de bal voor. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Virtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru passt de bal met de wreef. Ploeşteanu rent richting de bal. von Hof verovert de bal door een tackle van achteren. von Hof geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână geeft een hoge lob. Flores kopt de bal weg. Czwartek rent richting de bal. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. Ciumak bokst de bal weg.

90e minuut.
Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea geeft een lange en hoge pass. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - SSkinsBerceni 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucas Team 73%, SSkinsBerceni 27%.
FC Lucas Team - SSkinsBerceni 1:3