Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Zerglings FC Lucas Team
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 28.6
matig Schieten goed
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean is nu in balbezit. Özbilgiç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grădean raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bratianu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciumak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bădilă speelt de bal door. Ploeşteanu probeert de bal aan de voet te houden. Radu is nu in balbezit. Iancu verovert de bal door een tackle van achteren. Iancu haalt uit met een fantastische trap. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu begaat een overtreding. Grădean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bratianu met een snel genomen vrije trap. Iancu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bratianu geeft een hoge lob. Bohălţeanu speelt de bal door. Bădilă probeert de bal aan de voet te houden. Iancu rent richting de bal. Iancu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu is nu in balbezit. Chipciu rent richting de bal. Chipciu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Latovlevici met een sublieme pass. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu passt de bal met de wreef. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Storhaug geeft een hoge lob. Bădilă geeft een hoge lob. Titirică kopt de bal weg. Klungelig pakt Storhaug de bal. Storhaug geeft de bal voor. Drăgoescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Anchev de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Zerglings - FC Lucas Team 0:1

29e minuut.
Anchev speelt de bal door. Titirică probeert naar een medespeler te passen. Özbilgiç is nu in balbezit. Anchev rent richting de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bădilă. Anchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Radu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anchev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drăgoescu speelt de bal door. Radu kopt de bal weg. Özbilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbilgiç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bratianu onderschept slim de pass. Özbilgiç verovert de bal door een tackle van achteren. Özbilgiç geeft een lange en hoge pass. Anchev is nu in balbezit. Anchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Grădean is nu in balbezit. Ploeşteanu onderschept slim de pass. Ploeşteanu speelt de bal door. Anchev rent richting de bal. Anchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Zerglings - FC Lucas Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Zerglings 47%, FC Lucas Team 53%.
Black Zerglings - FC Lucas Team 0:2

47e minuut.
Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici met een sublieme pass. Daar is Ivănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbilgiç speelt de bal door. Anchev is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bădilă met een sublieme pass. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass. Anchev rent richting de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Özbilgiç rent richting de bal. Özbilgiç speelt de bal door. Anchev rent richting de bal. Anchev draait met de bal, schiet en ... Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Zerglings - FC Lucas Team 0:3

77e minuut.
Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbilgiç verovert de bal door een tackle van achteren. Özbilgiç passt de bal zonder na te denken. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Zerglings - FC Lucas Team 0:4

81e minuut.
Bratianu speelt de bal door. Iancu is nu in balbezit. Storhaug begaat een overtreding. Storhaug krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Titirică geeft een lange en hoge pass. Storhaug rent richting de bal. Storhaug met een sublieme pass. Daar is Anchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Zerglings - FC Lucas Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Zerglings 56%, FC Lucas Team 44%.
Black Zerglings - FC Lucas Team 0:5