Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argeșul Mihailesti craiova1112
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Radian rent richting de bal. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pintea is nu in balbezit. Craia is nu in balbezit. Pintea onderschept slim de pass. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argeșul Mihailesti - craiova1112 0:1

26e minuut.
Pintea is nu in balbezit. Pintea passt de bal in één keer door. Mitrana kan de bal niet met de borst controleren. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion schiet op doel. Vulpeşean bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Pintea kopt de bal weg. Radian is nu in balbezit. Speriatu onderschept slim de pass. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu draait met de bal, schiet en ... Bărzoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mitrana rent richting de bal. Pintea onderschept slim de pass. Pintea passt de bal met de wreef. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argeșul Mihailesti - craiova1112 1:1

39e minuut.
Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş geeft de bal voor. Gavrilescu kopt de bal weg. Radian is nu in balbezit. Radian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Trîmbiţaş probeert de bal met de borst te controleren. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Simion is nu in balbezit. Simion schiet op doel. Vulpeşean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argeșul Mihailesti 50%, craiova1112 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argeșul Mihailesti - craiova1112 1:1

52e minuut.
Mitrana passt de bal met de wreef. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pintea zijn tegenspeler op de grond. Pintea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Caloghiru passt de bal in één keer door. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana probeert naar een medespeler te passen. Simion rent richting de bal. Simion haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Măceşanu passt de bal in één keer door. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu speelt de bal door. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argeșul Mihailesti 39%, craiova1112 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argeșul Mihailesti - craiova1112 1:1