Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcanesti AS VICTORIA
Normal Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ciubotariu onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hotoleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ploeşteanu rent richting de bal. Truşcă rent richting de bal. Truşcă geeft een lange en hoge pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Truşcă rent richting de bal. Moţoc verovert de bal door een tackle van achteren. Truşcă begaat een overtreding. Truşcă krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru rent richting de bal. Apostolescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostolescu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ciubotariu met een snelle inworp. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu passt de bal met de wreef. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Filantropol geeft een hoge lob. Truşcă rent richting de bal. Hotoleanu begaat een overtreding. Truşcă roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Truşcă kan niet meer verder spelen. Ciauşoiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcanesti 52%, AS VICTORIA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcanesti - AS VICTORIA 0:0

60e minuut.
Ciauşoiu is nu in balbezit. Inworp. Hotoleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcanesti - AS VICTORIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcanesti 37%, AS VICTORIA 63%.
FC Barcanesti - AS VICTORIA 1:0