Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.018
  • Stadion: FC lipova Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1231
FC lipova Black Zerglings
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Năstăsescu speelt de bal door. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu probeert naar een medespeler te passen. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Majaru met een sublieme pass. Grădean rent richting de bal. Grădean passt de bal met de wreef. Iorgulescu is nu in balbezit. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

21e minuut.
Comaniciu kopt de bal weg. Titirică is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Câmpeanu. Titirică raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu onderschept slim de pass. Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. Iancu is nu in balbezit. Iancu haalt uit met een fantastische trap. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Năstăsescu is nu in balbezit. Majaru geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stăvaru de bal onder controle te krijgen. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC lipova - Black Zerglings 1:0

36e minuut.
Bratianu probeert naar een medespeler te passen. Grădean rent richting de bal. Grădean passt de bal in één keer door. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu draait met de bal, schiet en ... Paal! Na een snelle pass probeert Lazarovici de bal onder controle te krijgen. Iancu rent richting de bal. Iancu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu passt de bal in één keer door. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu draait met de bal, schiet en ... Drăgoescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC lipova - Black Zerglings 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lipova 45%, Black Zerglings 55%.
FC lipova - Black Zerglings 2:0

56e minuut.
Grădean is nu in balbezit. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu speelt de bal door. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Bratianu de bal onder controle te krijgen. Zamfirescu speelt de bal door. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu onderschept slim de pass. Iorgulescu draait met de bal, schiet en ... Drăgoescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC lipova - Black Zerglings 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC lipova 49%, Black Zerglings 51%.
FC lipova - Black Zerglings 3:0