Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.018
  • Stadion: CoveiCity Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1525
CoveiCity FC Barcanesti
haha Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 18.5
formidabel Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Minciună geeft een hoge lob. Inworp. Hotoleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hotoleanu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hotoleanu met een snelle inworp. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolesnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. Aplea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Barcanesti 1:0

22e minuut.
Filantropol probeert naar een medespeler te passen. Bălcescu rent richting de bal. Dośpiał begaat een overtreding. Dośpiał krijgt een gele kaart. Bălcescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bălcescu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ben Barek met de inworp. Cojocaru geeft een hoge lob. Bălcescu speelt de bal door. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cojocaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał passt de bal zonder na te denken. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Korzeniowski kopt de bal weg. Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. Dobrotă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Barcanesti 2:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domínguez trapt de bal weg van het doel. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boon rent richting de bal. Boon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Boon onderschept slim de pass. Boon geeft een lange en hoge pass. Daar is Hristodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov passt de bal in één keer door. Cojocaru heeft problemen om de bal te vangen. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Boon probeert naar een medespeler te passen. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski onderschept slim de pass. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Dobrotă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Barcanesti 3:0

44e minuut.
Klungelig pakt Filantropol de bal. Boon rent richting de bal. Boon passt de bal met de wreef. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 53%, FC Barcanesti 47%.
CoveiCity - FC Barcanesti 3:0

51e minuut.
Bălcescu met een sublieme pass. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Osmochescu de bal. Osmochescu schiet op doel. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. Ben Barek kopt de bal weg. Klungelig pakt Aplea de bal. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Dobrotă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Barcanesti 4:0

68e minuut.
Domínguez trapt de bal weg van het doel. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski passt de bal in één keer door. Boon rent richting de bal. Boon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Korzeniowski kopt de bal weg. Cojocaru is nu in balbezit. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Barcanesti 5:0

75e minuut.
Boon rent richting de bal. Boon met een sublieme pass. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Barcanesti 6:0

77e minuut.
Ploeşteanu passt de bal met de wreef. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolesnikov de bal. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Minciună passt de bal met de wreef. Boon heeft problemen om de bal te vangen. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon onderschept slim de pass. Boon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ben Barek kopt de bal weg. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski passt de bal met de wreef. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Barcanesti 7:0

84e minuut.
Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aplea de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Barcanesti 8:0

88e minuut.
Prudel is nu in balbezit. Prudel geeft een lange en hoge pass. Boon kopt de bal weg. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Dobrotă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel onderschept slim de pass. Prudel speelt de bal door. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Barcanesti 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 32%, FC Barcanesti 68%.
CoveiCity - FC Barcanesti 9:0