Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lucas Team FC Furia Buzau
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


26e minuut.
Bohălţeanu geeft een lange en hoge pass. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici passt de bal in één keer door. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - FC Furia Buzau 1:0

31e minuut.
Zamfirescu rent richting de bal. Zamfirescu probeert naar een medespeler te passen. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu rent richting de bal. Pletosu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Negreanu geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu speelt de bal door. Anchev is nu in balbezit. Anchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - FC Furia Buzau 2:0

36e minuut.
Klungelig pakt Mereuţă de bal. Anchev onderschept slim de pass. Anchev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Negreanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - FC Furia Buzau 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucas Team 38%, FC Furia Buzau 62%.
FC Lucas Team - FC Furia Buzau 3:0

55e minuut.
Radu kopt de bal weg. Vîlcu rent richting de bal. Ivănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivănescu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Özbilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbilgiç probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu is nu in balbezit. Anchev is nu in balbezit. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ştefan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Storhaug met een snelle inworp. Latovlevici heeft problemen om de bal te vangen. Latovlevici geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bădilă neemt de hoekschop. Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - FC Furia Buzau 4:0

81e minuut.
Bădilă rent richting de bal. Carmitru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bădilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ploeşteanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - FC Furia Buzau 5:0

87e minuut.
Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ciumak trapt de bal weg. Bădilă kopt de bal weg. Anchev is nu in balbezit. Anchev schiet op doel. Niţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - FC Furia Buzau 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucas Team 36%, FC Furia Buzau 64%.
FC Lucas Team - FC Furia Buzau 6:0