Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`U` Plopeni craiova1112
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Scalat probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu rent richting de bal. Cervatiuc rent richting de bal. Mălăiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sidea met de inworp. Ovedenie speelt de bal door. Scalat probeert naar een medespeler te passen. Sidea is nu in balbezit. Sidea geeft een hoge lob. Vulpeşean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Floruţ met een snelle inworp. Urdea speelt de bal door. Trîmbiţaş met een sublieme pass. Klungelig pakt Gavrilescu de bal. Gavrilescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Plopeni - craiova1112 0:1

44e minuut.
Ovedenie speelt de bal door. Gavrilescu rent richting de bal. Sidea verovert de bal door een tackle van achteren. Scalat rent richting de bal. Scalat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Plopeni 49%, craiova1112 51%.
`U` Plopeni - craiova1112 0:1

51e minuut.
Venczel passt de bal in één keer door. Lovin is nu in balbezit. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Plopeni - craiova1112 0:2

57e minuut.
Vulpeşean trapt de bal weg. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu met een sublieme pass. Radian rent richting de bal. Radian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Urdea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ţugurlan de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Plopeni - craiova1112 1:2

72e minuut.
Strujac geeft een lange en hoge pass. Daar is Ianculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radian. Radian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Plopeni 42%, craiova1112 58%.
`U` Plopeni - craiova1112 1:2