Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
temptations ASVB
yep Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
matig Passen zwak
solide Verdedigen zwak


16e minuut.
De Meo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meo probeert naar een medespeler te passen. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Chudy met een snelle inworp. Esparta probeert naar een medespeler te passen. Guillaume rent richting de bal. Guillaume schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chudy met de inworp. Nam Dương is nu in balbezit. Petrache onderschept slim de pass. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Torregiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - ASVB 0:1

32e minuut.
Chudy met een snelle inworp. Esparta is nu in balbezit. Esparta passt de bal in één keer door. De Meo is nu in balbezit. De Meo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparta verovert de bal door een tackle van achteren. Esparta passt de bal in één keer door. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
temptations - ASVB 1:1

42e minuut.
Mirancea is nu in balbezit. Mirancea passt de bal in één keer door. Inworp. Chudy met de inworp. Esparta geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 27%, ASVB 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
temptations - ASVB 1:1

47e minuut.
Mirancea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chudy met een snelle inworp. Esparta probeert de bal met de borst te controleren. Esparta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chudy kopt de bal weg. Râlea is nu in balbezit. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume schiet op doel. Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - ASVB 2:1

62e minuut.
Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu schiet op doel. Iaşcenco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu schiet op doel. Torregiani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
temptations - ASVB 2:2

69e minuut.
Pinho kopt de bal weg. Guillaume heeft problemen om de bal te vangen. Velcea is nu in balbezit. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Esparta bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparta is nu in balbezit. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - ASVB 3:2

90e minuut.
Daar is Petrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Meo onderschept slim de pass. De Meo geeft een hoge lob. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 28%, ASVB 72%.
temptations - ASVB 3:2