Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
METALUL SIGHIȘOARA Dinamo Baia Mare
Buna Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Căpăţână met de inworp. Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu geeft de bal voor. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
METALUL SIGHIȘOARA - Dinamo Baia Mare 1:0

16e minuut.
Purcărea geeft een hoge lob. Marză bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii begaat een overtreding. Pintilii krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Căpăţână geeft een hoge lob. Dincă is nu in balbezit. Nicolae onderschept slim de pass. Ispas is nu in balbezit. Ispas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Purcărea rent richting de bal. Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Pintilii rent richting de bal. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een lange en hoge pass. Surdu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ferestrău de bal. Nicolae rent richting de bal. Nicolae schiet op doel. Surdu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Surdu met een sublieme pass. Pintilii probeert de bal met de borst te controleren. Guran begaat een overtreding. Guran krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Surdu niet meer kan verder spelen. Bucşaru komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Secară speelt de bal door. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bucurică krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: METALUL SIGHIȘOARA 51%, Dinamo Baia Mare 49%.
METALUL SIGHIȘOARA - Dinamo Baia Mare 1:0

51e minuut.
Dincă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moise zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Secară is nu in balbezit. Secară geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dincă probeert naar een medespeler te passen. Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu passt de bal met de wreef. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Şoimaru speelt de bal door. Guran rent richting de bal. Guran passt de bal met de wreef. Marză is nu in balbezit. Marză schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Moise verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolae rent richting de bal. Dincă rent richting de bal. Nicolae verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolae geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: METALUL SIGHIȘOARA 42%, Dinamo Baia Mare 58%.
METALUL SIGHIȘOARA - Dinamo Baia Mare 1:0