Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB Romania RomaniaTV
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Bârlea met de inworp. Klungelig pakt Vişoianu de bal. Vişoianu passt de bal met de wreef. Bolchiş speelt de bal door. Duţă geeft een lange en hoge pass. Buga bokst de bal weg. Rotaru krijgt zijn hoofd ertegen. Buga probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Crăciunoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB Romania - RomaniaTV 0:1

21e minuut.
Carmitru met de inworp. Bolchiş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popa. Popa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cristache probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Udreanu de bal. Talpăşan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolchiş verovert de bal door een tackle van achteren. Bolchiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Carmitru geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciolţea de bal. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FCSB Romania - RomaniaTV 1:1

30e minuut.
Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăşan geeft een lange en hoge pass. Bârlea met een sublieme pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Popa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasca. Popa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talpăşan met een snel genomen vrije trap. Rotaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB Romania 42%, RomaniaTV 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FCSB Romania - RomaniaTV 1:1

47e minuut.
Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea geeft een lange en hoge pass. Pasca kopt de bal weg. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Raicu onderschept slim de pass. Raicu geeft de bal voor. Grozăvescu kopt de bal weg. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. Bârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlea met een sublieme pass. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlea geeft een hoge lob. Vişoianu met een sublieme pass. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă haalt uit met een fantastische trap. Buga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB Romania - RomaniaTV 1:2

85e minuut.
Cristache met een sublieme pass. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pasca zijn tegenspeler op de grond. Pasca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB Romania 46%, RomaniaTV 54%.
FC FCSB Romania - RomaniaTV 1:2