Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj FC Curcani
antrenament Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Daar is Şerban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şerban speelt de bal door. Gogoi is nu in balbezit. Gogoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Curcani 0:1

7e minuut.
Cervatiuc rent richting de bal. Harasiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervatiuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Găleşanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şerban rent richting de bal. Şerban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Gogoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoi passt de bal zonder na te denken. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Curcani 0:2

13e minuut.
Peroba speelt de bal door. Gogoi kopt de bal weg. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu schiet op doel. Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

16e minuut.
Negrilă met een snelle inworp. Daar is Cervatiuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervatiuc geeft een hoge lob. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Şerban met een sublieme pass. Negrilă rent richting de bal. Gogoi speelt de bal door. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Curcani 0:3

36e minuut.
Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi passt de bal zonder na te denken. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Curcani 0:4

43e minuut.
Şerban rent richting de bal. Şerban schiet op doel. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pastor geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cervatiuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şerban is nu in balbezit. Şerban geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peroba met een harde bal richting middenveld. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 91%, FC Curcani 9%.
Fc Tarnita Cluj - FC Curcani 0:4

57e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu met een sublieme pass. Cervatiuc probeert naar een medespeler te passen. Gogoi rent richting de bal. Gogoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Curcani 0:5

61e minuut.
Prunea passt de bal met de wreef. Şerban rent richting de bal. Şerban probeert naar een medespeler te passen. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Curcani 0:6

65e minuut.
Harasiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cervatiuc met een snelle inworp. Gogoi is nu in balbezit. Gogoi passt de bal in één keer door. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Şerban probeert naar een medespeler te passen. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoi met een sublieme pass. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. Gogoi met een sublieme pass. Şerban is nu in balbezit. Şerban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cervatiuc is nu in balbezit. Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban haalt uit met een fantastische trap. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Curcani 0:7

89e minuut.
Harasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoi rent richting de bal. Gogoi passt de bal met de wreef. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 82%, FC Curcani 18%.
Fc Tarnita Cluj - FC Curcani 0:7