Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Pharma FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2969
Pharma FC temptations
Normal Tactiek yep
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 34.7
poor Schieten weak
poor Passen adequate
poor Verdedigen solid


17e minuut.
Mitrache is nu in balbezit. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chudy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chudy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Guillaume de bal. Frunda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Doeltrap. Frunda trapt de bal weg. Esparta kopt de bal weg. Klungelig pakt Guillaume de bal. Guillaume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ianculescu is nu in balbezit. Esparta verovert de bal door een tackle van achteren. Esparta met een sublieme pass. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pharma FC 65%, temptations 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pharma FC - temptations 0:0

52e minuut.
De Meo is nu in balbezit. De Meo geeft een lange en hoge pass. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume schiet op doel. Frunda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Cozma is nu in balbezit. De Meo verovert de bal door een tackle van achteren. De Meo probeert naar een medespeler te passen. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy verovert de bal door een tackle van achteren. Chudy speelt de bal door. Guillaume rent richting de bal. Guillaume schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rożek verovert de bal door een tackle van achteren. Biberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Biberger geeft een hoge lob. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mitrache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jianu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ilică is nu in balbezit. Guillaume verovert de bal door een tackle van achteren. Guillaume geeft de bal voor. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pharma FC - temptations 0:1

85e minuut.
Pinho met een sublieme pass. Rożek speelt de bal door. Esparta probeert naar een medespeler te passen. Guillaume heeft problemen om de bal te vangen. Guillaume schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Plesca onderschept slim de pass. Chudy onderschept slim de pass. Chudy passt de bal zonder na te denken. Guillaume rent richting de bal. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Esparta probeert naar een medespeler te passen. Pinho is nu in balbezit. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho verovert de bal door een tackle van achteren. Pinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pharma FC 69%, temptations 31%.
Pharma FC - temptations 0:1