Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: FC Curcani Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3072
FC Curcani RomaniaTV
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Talpăşan is nu in balbezit. Talpăşan met een sublieme pass. Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea geeft een hoge lob. Dodos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rotaru rent richting de bal. Rotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curcani - RomaniaTV 0:1

15e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Curcani 51%, RomaniaTV 49%.
FC Curcani - RomaniaTV 0:1

63e minuut.
Vişoianu kopt de bal weg. Klungelig pakt Găleşanu de bal. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Cervatiuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervatiuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Negrilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Eremia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cervatiuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gogoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Curcani 59%, RomaniaTV 41%.
FC Curcani - RomaniaTV 0:1