Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj FC FCSB Romania
antrenament Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Inworp. Carmitru met een snelle inworp. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş met een sublieme pass. Pasca geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Udreanu de bal. Peroba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:1

5e minuut.
Grozăvescu passt de bal met de wreef. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Peroba trapt de bal weg van het doel. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:2

13e minuut.
Daar is Harasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş passt de bal met de wreef. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Udreanu is nu in balbezit. Met opzet legt Harasiński zijn tegenspeler op de grond. Udreanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Năstăsoiu met een snel genomen vrije trap. Daar is Grozăvescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bolchiş draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Peroba trapt de bal weg. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:3

20e minuut.
Bolchiş rent richting de bal. Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu onderschept slim de pass. Bolchiş rent richting de bal. Bolchiş met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:4

22e minuut.
Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Daar is Carmitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmitru passt de bal zonder na te denken. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Atakişiyev geeft een hoge lob. Pasca kan de bal niet met de borst controleren. Pasca met een sublieme pass. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Harasiński met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carmitru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... Peroba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:5

32e minuut.
Guşă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolchiş kan de bal niet met de borst controleren. Harasiński is nu in balbezit. Bolchiş onderschept slim de pass. Bolchiş passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu speelt de bal door. Udreanu rent richting de bal. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Peroba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cristache speelt de bal door. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu met een sublieme pass. Udreanu rent richting de bal. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Peroba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 96%, FC FCSB Romania 4%.
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:5

46e minuut.
Guşă is nu in balbezit. Guşă geeft een hoge lob. Grozăvescu rent richting de bal. Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş draait met de bal, schiet en ... Peroba bokst de bal weg.

50e minuut.
Barcău met een sublieme pass. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache met een sublieme pass. Udreanu rent richting de bal. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:6

51e minuut.
Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru passt de bal met de wreef. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Peroba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Leloup geeft de bal voor. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu speelt de bal door. Udreanu rent richting de bal. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Peroba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cristache is nu in balbezit. Cristache probeert naar een medespeler te passen. Carmitru is nu in balbezit. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Udreanu rent richting de bal. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Peroba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:7

65e minuut.
Bolchiş speelt de bal door. Pasca is nu in balbezit. Pasca passt de bal zonder na te denken. Udreanu rent richting de bal. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cristache met een sublieme pass. Guşă rent richting de bal. Guşă met een sublieme pass. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:8

73e minuut.
Daar is Harasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasca is nu in balbezit. Pasca passt de bal zonder na te denken. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:9

77e minuut.
Daar is Guşă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşă passt de bal in één keer door. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Năstăsoiu met een sublieme pass. Grozăvescu heeft problemen om de bal te vangen. Grozăvescu passt de bal met de wreef. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:10

88e minuut.
Guşă speelt de bal door. Bolchiş rent richting de bal. Harasiński begaat een overtreding. Harasiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 85%, FC FCSB Romania 15%.
Fc Tarnita Cluj - FC FCSB Romania 0:10