Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
temptations deportivo pitesti
yep Tactiek test
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
35.7 gemiddelde waardering 51.7
matig Schieten matig
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Levi rent richting de bal. Levi passt de bal in één keer door. Bednarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarz haalt uit met een fantastische trap. Torregiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Coşerea met een snelle inworp. Câmpeanu geeft een hoge lob. Levi rent richting de bal. Rożek verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coşerea met de inworp. Chudy is nu in balbezit. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Belluscio geeft de bal voor. Klungelig pakt Bastos de bal. Bastos met een sublieme pass. Dugardein is nu in balbezit. Dugardein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torregiani met een harde bal richting middenveld. Câmpeanu kopt de bal weg. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. Torregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Chudy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudy is nu in balbezit. Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea geeft de bal voor. Torregiani bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Coşerea de bal. Biberger onderschept slim de pass. Biberger met een sublieme pass. Levi rent richting de bal. Levi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rożek verovert de bal door een tackle van achteren. Rożek passt de bal met de wreef. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugardein schiet op doel. Torregiani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea geeft een lange en hoge pass. Levi speelt de bal door. Bednarz is nu in balbezit. Bednarz draait met de bal, schiet en ... Torregiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 81%, deportivo pitesti 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
temptations - deportivo pitesti 0:0

46e minuut.
Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biberger onderschept slim de pass. Dugardein onderschept slim de pass. Dugardein geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bastos is nu in balbezit. Bastos speelt de bal door. Coşerea is nu in balbezit. Dugardein is nu in balbezit. Dugardein schiet op doel. Torregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - deportivo pitesti 0:1

60e minuut.
Belluscio verovert de bal door een tackle van achteren. Coşerea rent richting de bal. Coşerea geeft een lange en hoge pass. Dugardein rent richting de bal. Dugardein draait met de bal, schiet en ... Torregiani bokst de bal weg.

63e minuut.
Rożek passt de bal zonder na te denken. Włudarczyk probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu speelt de bal door. Dugardein rent richting de bal. Dugardein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk geeft de bal voor. Levi kopt de bal weg. Bednarz rent richting de bal. Bednarz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 73%, deportivo pitesti 27%.
temptations - deportivo pitesti 0:1