Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: RomaniaTV Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2786
RomaniaTV Fc Tarnita Cluj
Attack Tactiek antrenament
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mavrocordat geeft de bal voor. Harasiński kopt de bal weg. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Talpăşan speelt de bal door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Duţă rent richting de bal. Duţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bębenek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişoianu met de inworp. Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bârlea is nu in balbezit. Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Peroba trapt de bal weg. Duţă kopt de bal weg. Rotaru rent richting de bal. Rotaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rotaru rent richting de bal. Rotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 1:0

22e minuut.
Duţă verovert de bal door een tackle van achteren. Duţă speelt de bal door. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel. Peroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 2:0

33e minuut.
Inworp. Vişoianu met de inworp. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă geeft een hoge lob. Rotaru heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 3:0

35e minuut.
Vişoianu met een sublieme pass. Eremia met een sublieme pass. Duţă is nu in balbezit. Duţă schiet op doel. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 4:0

37e minuut.
Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat begaat een overtreding. Duţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bârlea wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Rotaru de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vişoianu speelt de bal door. Daar is Duţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa is nu in balbezit. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă passt de bal zonder na te denken. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 5:0

44e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişoianu speelt de bal door. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaniaTV 13%, Fc Tarnita Cluj 87%.
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 5:0

49e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu speelt de bal door. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Popa is nu in balbezit. Popa passt de bal in één keer door. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Harasiński trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişoianu met een snelle inworp. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Harasiński passt de bal zonder na te denken. Duţă is nu in balbezit. Duţă passt de bal zonder na te denken. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 6:0

64e minuut.
Harasiński rent richting de bal. Harasiński passt de bal zonder na te denken. Dică probeert de bal met de borst te controleren. Duţă is nu in balbezit. Duţă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Duţă rent richting de bal. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 7:0

68e minuut.
Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat geeft de bal voor. Bârlea probeert naar een medespeler te passen. Rotaru heeft problemen om de bal te vangen. Rotaru schiet op doel. Peroba bokst de bal weg. Duţă rent richting de bal. Duţă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu geeft de bal voor. Peroba met een sublieme pass. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peroba trapt de bal weg van het doel. Rotaru kopt de bal weg. Duţă rent richting de bal. Duţă haalt uit met een fantastische trap. Peroba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Vişoianu met de inworp. Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 7:1

78e minuut.
Raicu rent richting de bal. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Duţă is nu in balbezit. Duţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Popa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boeru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaniaTV 16%, Fc Tarnita Cluj 84%.
RomaniaTV - Fc Tarnita Cluj 7:1