Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
temptations FC Curcani
yep Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chudy geeft een hoge lob. De Meo probeert naar een medespeler te passen. Prunea heeft problemen om de bal te vangen. Büki rent richting de bal. Büki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pinho is nu in balbezit. Pinho probeert naar een medespeler te passen. Büki rent richting de bal. Büki draait met de bal, schiet en ... Şeitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Esparta probeert naar een medespeler te passen. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho passt de bal in één keer door. Büki rent richting de bal. Büki schiet op doel. Şeitan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Esparta bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparta met een sublieme pass. De Meo speelt de bal door. Büki heeft problemen om de bal te vangen. Büki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Prunea geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Meo met een snelle inworp. Klungelig pakt Esparta de bal. Esparta geeft een lange en hoge pass. Şeitan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 31%, FC Curcani 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
temptations - FC Curcani 0:0

46e minuut.
Büki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esparta is nu in balbezit. Esparta met een sublieme pass. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki schiet op doel. Şeitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
De Meo met een snelle inworp. Esparta rent richting de bal. Esparta geeft een lange en hoge pass. Pinho is nu in balbezit. Pinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - FC Curcani 1:0

54e minuut.
De Meo met een sublieme pass. Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrilă passt de bal met de wreef. De Meo rent richting de bal. De Meo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Şerban kopt de bal weg. Esparta rent richting de bal. Esparta speelt de bal door. Büki rent richting de bal. Büki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pinho passt de bal met de wreef. Esparta is nu in balbezit. Esparta passt de bal met de wreef. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bănuţă kopt de bal weg. Koenig rent richting de bal. Koenig speelt de bal door. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudy onderschept slim de pass. Chudy geeft een lange en hoge pass. Daar is Büki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chudy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tolomac is nu in balbezit. Chudy probeert naar een medespeler te passen. Pinho is nu in balbezit. Pinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 16%, FC Curcani 84%.
temptations - FC Curcani 1:0