Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: F.C.U1948 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2560
F.C.U1948 New Wings
FCU 2 Tactiek 433 ATAC POZITII
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 34.1
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Huarcaya probeert naar een medespeler te passen. Taymullah rent richting de bal. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak rent richting de bal. Bryjak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Klungelig pakt Attia de bal. Attia passt de bal in één keer door. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Antonie heeft problemen om de bal te vangen. El-Sayed geeft een lange en hoge pass. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - New Wings 1:0

7e minuut.
Velcea speelt de bal door. Huarcaya probeert naar een medespeler te passen. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia geeft een hoge lob. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş bokst de bal weg. Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - New Wings 2:0

9e minuut.
Velcea rent richting de bal. Attia verovert de bal door een tackle van achteren. Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - New Wings 3:0

27e minuut.
Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya geeft een hoge lob. Daar is Kuznetsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hisham is nu in balbezit. Hisham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - New Wings 4:0

31e minuut.
Huarcaya onderschept slim de pass. Huarcaya passt de bal zonder na te denken. Kuznetsov rent richting de bal. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Basil speelt de bal door. Hisham speelt de bal door. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia passt de bal met de wreef. Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Basil geeft de bal voor. Attia rent richting de bal. Attia speelt de bal door. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - New Wings 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 34%, New Wings 66%.
F.C.U1948 - New Wings 5:0

46e minuut.
Cristinel speelt de bal door. Attia is nu in balbezit. Kuznetsov is nu in balbezit. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham geeft de bal voor. Klungelig pakt El-Sayed de bal. El-Sayed geeft een lange en hoge pass. Irimescu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Basil rent richting de bal. Huarcaya probeert naar een medespeler te passen. Attia rent richting de bal. Attia haalt uit met een fantastische trap. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - New Wings 6:0

63e minuut.
Al Sayed rent richting de bal. Huarcaya rent richting de bal. Huarcaya probeert naar een medespeler te passen. Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Huarcaya is nu in balbezit. Huarcaya geeft een hoge lob. Drăguş probeert de bal met de borst te controleren. Kuznetsov verovert de bal door een tackle van achteren. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - New Wings 7:0

70e minuut.
Huarcaya geeft de bal voor. Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov geeft een lange en hoge pass. Huarcaya rent richting de bal. Huarcaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
El-Sayed geeft een lange en hoge pass. Patraulea heeft problemen om de bal te vangen. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
El-Sayed passt de bal in één keer door. Attia is nu in balbezit. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - New Wings 8:0

90e minuut.
Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham passt de bal met de wreef. Attia rent richting de bal. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 33%, New Wings 67%.
F.C.U1948 - New Wings 8:0