Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Soimul Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2805
Soimul Leii din Banie
Normal Tactiek 442 a
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Dumitru met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grecu met een snelle inworp. Anghel is nu in balbezit. Anghel geeft een lange en hoge pass. Paal!

11e minuut.
Dumitru kopt de bal weg. Niculaie is nu in balbezit. Bădălan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bădălan krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Velcea passt de bal zonder na te denken. Frunză geeft een hoge lob. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca geeft een hoge lob. Frunză krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ielcean met een harde bal richting middenveld. Daar is Şeicaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie draait met de bal, schiet en ... Parască probeert de bal aan de voet te houden. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soimul - Leii din Banie 1:0

41e minuut.
Anghel passt de bal met de wreef. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Frunză rent richting de bal. Frunză haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Niculaie rent richting de bal. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Spătariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ielcean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soimul - Leii din Banie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soimul 56%, Leii din Banie 44%.
Soimul - Leii din Banie 2:0

51e minuut.
Bădălan kan de bal niet met de borst controleren. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Frunză passt de bal met de wreef. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minulescu. Minulescu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Spătariu geeft de bal voor. Inworp. Speriatu met een snelle inworp. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Soimul - Leii din Banie 3:0

75e minuut.
Tufeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu passt de bal met de wreef. Niculaie is nu in balbezit. Niculaie haalt uit met een fantastische trap. Ielcean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Dumitru kopt de bal weg. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan rent richting de bal. Tufeanu onderschept slim de pass. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Velcea passt de bal zonder na te denken. Grecu is nu in balbezit. Minulescu is nu in balbezit. Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu speelt de bal door. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soimul 47%, Leii din Banie 53%.
Soimul - Leii din Banie 3:0