Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B0russia Dortmund Leii din Banie
442 Tactiek 442 a
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


20e minuut.
Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae begaat een overtreding. Predoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argeşeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spătariu controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B0russia Dortmund - Leii din Banie 1:0

22e minuut.
Anghel onderschept slim de pass. Anghel speelt de bal door. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca schiet op doel. Biaram werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B0russia Dortmund - Leii din Banie 1:1

28e minuut.
Scutaru speelt de bal door. Anghel is nu in balbezit. Firică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Firică krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Spitz rent richting de bal. Spitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B0russia Dortmund 42%, Leii din Banie 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B0russia Dortmund - Leii din Banie 1:1

46e minuut.
Frunză probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu passt de bal zonder na te denken. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Ielcean bokst de bal weg.

61e minuut.
Frunză geeft een lange en hoge pass. Scutaru heeft problemen om de bal te vangen. Iorgulescu met een sublieme pass. Frunză rent richting de bal. Frunză draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Humulescu is nu in balbezit. Humulescu geeft een lange en hoge pass. Iorgulescu rent richting de bal. Predoiu onderschept slim de pass. Predoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B0russia Dortmund 38%, Leii din Banie 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B0russia Dortmund - Leii din Banie 1:1