Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leii din Banie New Wings
442 a Tactiek 433 ATAC POZITII
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Inworp. Cristinel met de inworp. Asaf rent richting de bal. Asaf draait met de bal, schiet en ... Ielcean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leii din Banie - New Wings 0:1

11e minuut.
Spătariu geeft de bal voor. Inworp. Cristinel met een snelle inworp. Daar is Asaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asaf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velcea is nu in balbezit. Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristinel. Cristinel krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Asaf is nu in balbezit. Asaf geeft de bal voor. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asaf rent richting de bal. Asaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leii din Banie - New Wings 0:2

16e minuut.
Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecu. Gallardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Antonie rent richting de bal. Anghel begaat een overtreding. Antonie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antonie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bryjak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

21e minuut.
Bryjak rent richting de bal. Iorgulescu is nu in balbezit. Bryjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bryjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leii din Banie - New Wings 0:3

34e minuut.
Doeltrap. Peneş met een harde bal richting middenveld. Selezeanu kopt de bal weg. Bryjak rent richting de bal. Bryjak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parască rent richting de bal. Parască passt de bal met de wreef. Asaf heeft problemen om de bal te vangen. Asaf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bryjak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leii din Banie - New Wings 0:4

39e minuut.
Parască geeft de bal voor. Antonie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toderaşca speelt de bal door. Klungelig pakt Frunză de bal. Frunză schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Niculae rent richting de bal. Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş met een sublieme pass. Daar is Selezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selezeanu geeft een hoge lob. Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bryjak is nu in balbezit. Bryjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leii din Banie - New Wings 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leii din Banie 73%, New Wings 27%.
Leii din Banie - New Wings 0:5

66e minuut.
Velcea passt de bal zonder na te denken. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu passt de bal zonder na te denken. Bryjak is nu in balbezit. Bryjak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Drăguş passt de bal in één keer door. Cristinel speelt de bal door. Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Bryjak is nu in balbezit. Bryjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Selezeanu speelt de bal door. Parască rent richting de bal. Bryjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bryjak haalt uit met een fantastische trap. Ielcean probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leii din Banie 73%, New Wings 27%.
Leii din Banie - New Wings 0:5