Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Soimul Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3039
Soimul F.C.U1948
Normal Tactiek FCU 2
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 43.6
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Speriatu geeft de bal voor. Attia kopt de bal weg. Bratianu heeft problemen om de bal te vangen. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov schiet op doel. Fierbânţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham verovert de bal door een tackle van achteren. Hisham speelt de bal door. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov schiet op doel. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hisham geeft een hoge lob. El-Sayed is nu in balbezit. El-Sayed speelt de bal door. Attia is nu in balbezit. Attia draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. El-Sayed neemt de hoekschop. Şeicaru heeft problemen om de bal te vangen. Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Bratianu is nu in balbezit. Attia verovert de bal door een tackle van achteren. Irimescu met een sublieme pass. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Huarcaya met een sublieme pass. Attia is nu in balbezit. Attia met een sublieme pass. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Attia rent richting de bal. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Şeicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré verovert de bal door een tackle van achteren. Moré speelt de bal door. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Soimul - F.C.U1948 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soimul 78%, F.C.U1948 22%.
Soimul - F.C.U1948 0:1

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fierbânţeanu trapt de bal weg. Moré kopt de bal weg. Daar is Kuznetsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soimul - F.C.U1948 0:2

52e minuut.
Moré rent richting de bal. Moré geeft de bal voor. Attia kopt de bal weg. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov schiet op doel. Fierbânţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Chindea is nu in balbezit. Moré onderschept slim de pass. Moré passt de bal zonder na te denken. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Huarcaya controleert de bal met de borst. Huarcaya geeft een hoge lob. Kuznetsov kopt de bal weg. Attia rent richting de bal. Attia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Inworp. El-Sayed met de inworp. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fierbânţeanu met een sublieme pass. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya geeft de bal voor. Attia rent richting de bal. Attia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Huarcaya geeft een hoge lob. Kuznetsov probeert de bal met de borst te controleren. Kuznetsov met een sublieme pass. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soimul - F.C.U1948 0:3

78e minuut.
El-Sayed geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ispas de bal. Moré probeert naar een medespeler te passen. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soimul - F.C.U1948 0:4

80e minuut.
Moré rent richting de bal. Moré passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Şeicaru de bal onder controle te krijgen. Attia is nu in balbezit. Attia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
El-Sayed heeft problemen om de bal te vangen. El-Sayed passt de bal met de wreef. Attia rent richting de bal. Attia schiet op doel. Fierbânţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Huarcaya rent richting de bal. Huarcaya geeft een lange en hoge pass. Ispas is nu in balbezit. Kuznetsov onderschept slim de pass. Kuznetsov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Huarcaya is nu in balbezit. Huarcaya geeft de bal voor. Klungelig pakt Ispas de bal. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soimul 77%, F.C.U1948 23%.
Soimul - F.C.U1948 0:4