Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: CURCUBEU Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13861
CURCUBEU Otelul Oradea
BEBE NOU Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 16.7
formidable Schieten hopeless
good Passen hopeless
average Verdedigen poor


6e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă speelt de bal door. Matta is nu in balbezit. Matta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 1:0

8e minuut.
Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu passt de bal zonder na te denken. Matta is nu in balbezit. Matta schiet op doel. Bursuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cărtărescu trapt de bal weg van het doel. Drăgan kopt de bal weg. Bursuc rent richting de bal. Matta onderschept slim de pass. Matta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 2:0

17e minuut.
Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugdoł onderschept slim de pass. Bugdoł passt de bal zonder na te denken. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ... Drăgoi bokst de bal weg.

20e minuut.
Drăgan speelt de bal door. Klungelig pakt Mălureanu de bal. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta draait met de bal, schiet en ... Drăgoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 3:0

25e minuut.
Bursuc heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu geeft de bal voor. Matta is nu in balbezit. Matta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta onderschept slim de pass. Matta probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel. Drăgoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marciszewski met een snelle inworp. Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lankelaitis probeert naar een medespeler te passen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan geeft een lange en hoge pass. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Bursuc trapt de bal weg van het doel. Lankelaitis kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 4:0

31e minuut.
Argeşeanu speelt de bal door. Ionele rent richting de bal. Ionele geeft een hoge lob. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap. Drăgoi bokst de bal weg. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta draait met de bal, schiet en ... Drăgoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 5:0

33e minuut.
Inworp. Marciszewski met een snelle inworp. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel. Drăgoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 6:0

36e minuut.
Banan speelt de bal door. Klungelig pakt Drăgan de bal. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Matta rent richting de bal. Matta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Banan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Matta de bal. Matta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ... Drăgoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Banan neemt de hoekschop. Matta heeft problemen om de bal te vangen. Matta geeft een hoge lob. Drăgoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Banan rent richting de bal. Banan passt de bal zonder na te denken. Drăgan met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 7:0

43e minuut.
Dumitraşcu-Popescu onderschept slim de pass. Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Matta rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel. Drăgoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matta rent richting de bal. Matta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 8:0

45e minuut.
Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smiorcăilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Lankelaitis met een snel genomen vrije trap. Matta heeft problemen om de bal te vangen. Matta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CURCUBEU 26%, Otelul Oradea 74%.
CURCUBEU - Otelul Oradea 8:0

49e minuut.
Mălureanu passt de bal zonder na te denken. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 9:0

51e minuut.
Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă geeft een lange en hoge pass. Matta met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Drăgoi trapt de bal weg van het doel. Lankelaitis kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lankelaitis speelt de bal door. Banan rent richting de bal. Banan speelt de bal door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matta rent richting de bal. Matta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 10:0

57e minuut.
Banan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta geeft een hoge lob. Dumitraşcu-Popescu krijgt zijn hoofd ertegen. Drăgoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 11:0

58e minuut.
Stufosu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu passt de bal in één keer door. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Smiorcăilă speelt de bal door. Klungelig pakt Drăgan de bal. Argeşeanu is nu in balbezit. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 12:0

63e minuut.
Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski geeft een lange en hoge pass. Matta kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ... Drăgoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hâldan probeert de bal met de borst te controleren. Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Banan neemt de hoekschop. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 13:0

69e minuut.
Argeşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu passt de bal zonder na te denken. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta schiet op doel. Drăgoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cărtărescu trapt de bal weg. Smiorcăilă rent richting de bal. Smiorcăilă passt de bal in één keer door. Matta rent richting de bal. Matta draait met de bal, schiet en ... Drăgoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel. Drăgoi bokst de bal weg. Matta rent richting de bal. Matta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 14:0

77e minuut.
Matta passt de bal zonder na te denken. Cărtărescu met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel. Drăgoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Murgovan heeft problemen om de bal te vangen. Banan rent richting de bal. Banan passt de bal met de wreef. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bursuc geeft de bal voor. Vitomir kopt de bal weg. Klungelig pakt Banan de bal. Banan geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu-Popescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Marciszewski met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 15:0

86e minuut.
Daar is Murgovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matta is nu in balbezit. Matta passt de bal zonder na te denken. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marciszewski probeert naar een medespeler te passen. Drăgan met een sublieme pass. Matta rent richting de bal. Matta draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgoi bokst de bal weg. Dumitraşcu-Popescu krijgt zijn hoofd ertegen. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CURCUBEU - Otelul Oradea 16:0

90e minuut.
Marciszewski is nu in balbezit. Marciszewski passt de bal zonder na te denken. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta verovert de bal door een tackle van achteren. Matta haalt uit met een fantastische trap. Drăgoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CURCUBEU 15%, Otelul Oradea 85%.
CURCUBEU - Otelul Oradea 16:0