Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rulmentul Ţăndărei B0russia Dortmund
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica passt de bal zonder na te denken. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stănăşel trapt de bal weg. Stoica kopt de bal weg. Roman heeft problemen om de bal te vangen. Roman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rulmentul Ţăndărei - B0russia Dortmund 1:0

21e minuut.
Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru onderschept slim de pass. Scutaru probeert naar een medespeler te passen. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een lange en hoge pass. Scutaru heeft problemen om de bal te vangen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Şerb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoica is nu in balbezit. Stoica geeft een lange en hoge pass. Roman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rulmentul Ţăndărei 45%, B0russia Dortmund 55%.
Rulmentul Ţăndărei - B0russia Dortmund 1:0

50e minuut.
Scutaru is nu in balbezit. Stoica is nu in balbezit. Stoica passt de bal in één keer door. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rulmentul Ţăndărei - B0russia Dortmund 2:0

63e minuut.
Argeşeanu passt de bal in één keer door. Pătru rent richting de bal. Spitz rent richting de bal. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Stănăşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rulmentul Ţăndărei - B0russia Dortmund 2:1

68e minuut.
Croitoru is nu in balbezit. Croitoru geeft een lange en hoge pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... Biaram probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rulmentul Ţăndărei - B0russia Dortmund 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rulmentul Ţăndărei 50%, B0russia Dortmund 50%.
Rulmentul Ţăndărei - B0russia Dortmund 3:1