Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Blade FC F.C.BOOMLORD
Test2 Tactiek 442b
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen good


19e minuut.
Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu geeft de bal voor. Branigan rent richting de bal. Branigan draait met de bal, schiet en ... Bükszegi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dudnic rent richting de bal. Dudnic passt de bal zonder na te denken. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu schiet op doel. Vasilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - F.C.BOOMLORD 0:1

34e minuut.
Kicek is nu in balbezit. Kicek probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - F.C.BOOMLORD 0:2

35e minuut.
Branigan onderschept slim de pass. Carabelli onderschept slim de pass. Carabelli passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Królicki met een sublieme pass. Göksu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanghelie. Vanghelie krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Carabelli met een sublieme pass. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu draait met de bal, schiet en ... Raican onderschept slim de pass. Kicek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Raican de bal. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rogozneanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Thomas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vasilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Blade FC - F.C.BOOMLORD 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Blade FC 61%, F.C.BOOMLORD 39%.
Steel Blade FC - F.C.BOOMLORD 0:3

58e minuut.
Inworp. Prałat komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Prałat geeft een hoge lob. Inworp. Lăzărescu met de inworp. Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie is nu in balbezit. Göksu onderschept slim de pass. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gugo geeft de bal voor. Göksu rent richting de bal. Göksu speelt de bal door. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kicek met een sublieme pass. Thomas rent richting de bal. Thomas passt de bal met de wreef. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap. Vasilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dudnic is nu in balbezit. Dudnic passt de bal in één keer door. Carabelli met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Blade FC 67%, F.C.BOOMLORD 33%.
Steel Blade FC - F.C.BOOMLORD 0:3