Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domnesti United FC Tănase Aurelian
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Serediuc probeert de bal met de borst te controleren. Coroianu onderschept slim de pass. Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grama rent richting de bal. Grama geeft een lange en hoge pass. Ciripoi rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Mergiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Serediuc verovert de bal door een tackle van achteren. Serediuc probeert naar een medespeler te passen. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslaru rent richting de bal. Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Paler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş onderschept slim de pass. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Domnesti United - FC Tănase Aurelian 0:1

38e minuut.
Sârbulescu met een sublieme pass. Diţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardelean. Ardelean krijgt een gele kaart. Diţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diţă met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domnesti United 42%, FC Tănase Aurelian 58%.
Domnesti United - FC Tănase Aurelian 0:1

75e minuut.
Mihart probeert naar een medespeler te passen. Grama rent richting de bal. Grama passt de bal zonder na te denken. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domnesti United 28%, FC Tănase Aurelian 72%.
Domnesti United - FC Tănase Aurelian 0:1