Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.BOOMLORD Obositii
442b Tactiek 4m
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Dirvanauskas onderschept slim de pass. Dirvanauskas geeft de bal voor. Domlátil kopt de bal weg. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ... Bükszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fajth heeft problemen om de bal te vangen. Domlátil bereikt de bal nog maar net als eerste. Domlátil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Obositii 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Carabelli de bal. Pozas rent richting de bal. Carabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carabelli geeft een lange en hoge pass. Bảo Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. Jałbrzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Millán is nu in balbezit. Gugo verovert de bal door een tackle van achteren. Domlátil verovert de bal door een tackle van achteren. Domlátil haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Obositii 0:2

9e minuut.
Pozas kopt de bal weg. Millán is nu in balbezit. Janićijević verovert de bal door een tackle van achteren. Domlátil verovert de bal door een tackle van achteren. Domlátil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pozas met een sublieme pass. Martín Guerrero is nu in balbezit. Martín Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Millán rent richting de bal. Millán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Obositii 0:3

13e minuut.
Darda is nu in balbezit. Darda geeft de bal voor. Inworp. Kicek met een snelle inworp. Thomas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Carabelli probeert naar een medespeler te passen. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng passt de bal in één keer door. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Darda is nu in balbezit. Kicek rent richting de bal. Darda maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Darda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Andronic passt de bal met de wreef. Daar is Dirvanauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Obositii 1:3

41e minuut.
Gugo rent richting de bal. Domlátil onderschept slim de pass. Millán rent richting de bal. Millán schiet op doel. Bükszegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Obositii 1:4

42e minuut.
Thomas met een sublieme pass. Klungelig pakt Bảo Hoàng de bal. Met opzet legt Pozas zijn tegenspeler op de grond. Pozas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dudnic speelt de bal door. Millán rent richting de bal. Millán passt de bal in één keer door. Domlátil bereikt de bal nog maar net als eerste. Domlátil haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 50%, Obositii 50%.
F.C.BOOMLORD - Obositii 1:4

46e minuut.
Prusakiewicz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Domlátil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Millán is nu in balbezit. Gugo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prusakiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domlátil bereikt de bal nog maar net als eerste. Domlátil draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Badem passt de bal zonder na te denken. Domlátil rent richting de bal. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Obositii 1:5

55e minuut.
Daar is Lăzărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millán rent richting de bal. Millán speelt de bal door. Domlátil is nu in balbezit. Domlátil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Martín Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek met een sublieme pass. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng draait met de bal, schiet en ... Jałbrzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gugo passt de bal met de wreef. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng passt de bal met de wreef. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Obositii 2:5

64e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bubitz de bal onder controle te krijgen. Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek geeft de bal voor. Jałbrzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dirvanauskas de bal. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng schiet op doel. Jałbrzyk bokst de bal weg.

66e minuut.
Millán passt de bal met de wreef. Domlátil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gugo. Gugo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Dirvanauskas is nu in balbezit. Thomas onderschept slim de pass. Thomas draait met de bal, schiet en ... Jałbrzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Obositii 3:5

76e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas geeft een lange en hoge pass. Kicek kopt de bal weg. Daar is Bảo Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Hoàng draait met de bal, schiet en ... Jałbrzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Thomas passt de bal in één keer door. Kicek rent richting de bal. Kicek geeft een hoge lob. Bảo Hoàng krijgt zijn hoofd ertegen. Jałbrzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Obositii 4:5

82e minuut.
Klungelig pakt Bubitz de bal. Bubitz geeft de bal voor. Millán kopt de bal weg. Domlátil bereikt de bal nog maar net als eerste. Domlátil schiet op doel. Bükszegi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 55%, Obositii 45%.
F.C.BOOMLORD - Obositii 4:5